Home » Babette en Marciano praten hun onenigheid uit over het bier incident

Babette en Marciano praten hun onenigheid uit over het bier incident

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloten Marciano en Babette eens een goed gesprek aan te gaan over het bier en kommetjes incident. De twee praten nauwelijks meer met elkaar na deze gebeurtenis, tot afgelopen avond.

Ik wil weten wat jou probleem is begint Marciano. Ik heb geen probleem antwoordt Babette en Marciano vraagt zich af waarom hij dat dan wel zo voelt. Omdat het wel duidelijk is dat er bepaalde dingen gezegd en gedaan zijn de afgelopen twee dagen waardoor het anders voelt merkt Babette op. Wat is er gezegd en gedaan vraagt Marciano. Je hebt een tekst op het bord geschreven antwoordt Babette. Ik ben naar je toe gekomen om te vragen wat het betekende. Je was daar heel duidelijk in en resoluut. Prima, gesprek gesloten is gesprek gesloten. En daar omheen zijn dingen gezegd en besproken, ik vind het allemaal prima. Kenzy komt in de ochtend de kamer binnen geschreeuwd dat er 1.5 krat bier leeg is gedronken. Dat was niet waar en niemand is naar mij toe gekomen. Mensen denken na 8 maanden dat ze nog steeds iets tekort komen. Er is op kommetjes en borden geschreven, ik wist daar niks van. Ik was daar niet bij. Vervolgens krijg ik een grote bek van Zoë. Ik wist niet wat erop stond, er worden bakjes kapot gegooid. En praat nou niet dat ik ten koste van de groep iets heb genomen terwijl je dat zelf ook hebt gedaan. Ik heb die nacht gezegd er was een extra krat die niet voor de vrijmibo bedoeld was, dat ik die betaalde. Maar bij mij moet het eerst per mail om iets te bestellen. Het is aanname op aanname op aanname benadrukt ze.

Marciano zegt dat ze het wel zelf betaald heeft maar Jeffrey zei dat er 4 kratten zouden zijn. Dus zo is dat ten ronde gegaan. Achteraf wordt er gezegd dat 1 kratje van jou was. Prima, al drinken jullie alles op. Maar laten we dan eerlijk zijn. Het was ook eerlijk antwoordt Babette. Het was 1:00 uur. Ik ga dan niet iedereen wakker maken om toestemming te vragen. Marciano vraagt of die krat nou uiteindelijk gekomen is. Nee laat Babette weten, die krat heb ik betaald en is van mijn tegoed gegaan. Ik heb nu wel nieuwe kratten besteld. Marciano zegt dat het hem niet om het bier gaat. Het ging mij erom hoe Jeffrey al binnen kwam, boos. En iedereen moest goede morgen tegen hem zeggen. Ik wist niet eens wat er aan de hand was. Toen kwam die bier discussie en daarna zei hij van moet je maar eens kijken wat er binnen komt. Maar uiteindelijk is er niets binnen gekomen. Babette zegt dat het niet op een andere manier kon. Het was een wereld avond, moet ik dan iedereen wakker gaan maken om  te laten weten dat? Er is niemand naar mij toegekomen om het na te vragen. En er is niemand naar mij toe gekomen om te vragen hoe het was. Ik heb met verbazing zitten kijken. Marciano zegt dat hij het van de kommetjes niet nodig vond. Dat kan antwoordt Babette, iedereen is anders. En dat je niet snapt de rol die Jeffrey speelt. Het was gewoon een geintje.

Het gaat hier om een tekort gaat Babette verder maar volgens Marciano is dat niet het geval. Het gaat eerder om het principe voegt hij eraan toe. Het bier boeit mij niet. Babette maakt het geen zak meer uit, ik heb gezien hoe iedereen zich gedragen heeft. Ik denk dat niemand zich verkeerd gedragen heeft antwoordt Marciano. Babette vindt van wel. In mijn wereld ga je naar iemand toe. En dat gebeurd hier niet. Marciano denkt dat veel mensen er wat van vinden omdat er geen kratje bier staat. Ook al heb jij gezegd ik betaal dat kratje bier. Ik heb nieuwe kratjes besteld benadrukt Babette. Het is gewoon niet het verhaal op dit moment zegt Marciano. Dat is het wel zegt Babette. De twee praten erg lang over de situatie en laten hun mening en visie weten. Ze geven elkaar een knuffel en daarmee lijkt het voor nu klaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter