Home » Babette hoopt dat haar verblijf leuker wordt, anders gaat ze gewoon

Babette hoopt dat haar verblijf leuker wordt, anders gaat ze gewoon

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette en Wendy zitten buiten even te kletsen over hun verblijf in een jaar van je leven. Na het bier en kommetjes incident lijken de twee twijfels te hebben over hun verblijf. Voornamelijk Babette…

Het is niet de bedoeling om altijd maar naar iedereen zijn pijpen te dansen zegt Wendy. Dat gevoel krijg je wel. Je kunt hier ook niks doen merkt Babette op. Het is net alsof wij het alleen gedaan hebben gaat Wendy verder. Over al die andere maanden hoor je niemand. Dat is het zegt Babette. Maar het maakt mij niet uit zegt Babette, als het zo blijft over 3 dagen ik ben er klaar mee dan ga ik gewoon hoor. Laat een ander gewoon zijn ding doen zegt Wendy. Als een ander het had gedaan had ik gedaan had zegt Babette. Het is ook allemaal zo serieus. Ik had misschien wat anders verwacht. We kunnen nu weer op kantoor zitten, dat is het fijne eraan. Van klaverjassen gaan we naar keezen en rummikubben maar om hier nou mijn tijd uit te zitten. We moeten er ons niets meer van aantrekken, we hebben elkaar toch. Ik ben niet bang om naar huis te gaan. Jij komt er ook niet op nou. Misschien is het Jeffrey, het maakt niet uit. Jij hebt een hele goede positie hier benadrukt ze. Iedereen mag jou hier, dus je moet hier niet zelf weggaan. Het aller vreselijkste is dat mensen denken dat ze nog steeds te kort komen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

3 Reacties

Happy 23 april 2023 - 15:31

Blijf mär babette er zijn er genoeg die kunnen gaan. Voor mijhoor jij bij de winnaars.

Beantwoord
Rina 23 april 2023 - 16:08

Babbet.je.maak er zelf naar waarom bier drinken met de rest terwyl er geen geld is voor eten ik kan best denken dat de messen boos is

Beantwoord
J 24 april 2023 - 11:46

Ze moet maar lekker weggaan, ze vind het allemaal maar normaal wat ze doet. Gaat iedereen af om haar verhaal te doen omdat ze bang is weggestemd te worden. Ze is alleen daar mee bezig “eliminatie”.

Beantwoord

Laat een reactie achter