Home » Isaac baalt dat alles wat opgebouwd is naar de kl*te is

Isaac baalt dat alles wat opgebouwd is naar de kl*te is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloot Babette een rondje met Isaac te lopen over het een jaar van je leven terrein. De twee hebben sinds het kommetjes en bier incident weinig meer met elkaar gesproken.

Ik zit lekker in mijn eigen wereldje zegt Isaac. Ik zie het antwoordt Babette, ben je boos? Boos reageert Isaac verbaasd, hoezo? Misschien ligt het aan mij zegt Babette. Het is juice merkt Isaac op en Babette zegt dat ze op die dag hem in zichzelf getrokken zag. Dat snap ik ook helemaal. Ik wist niet eens wat er aan de hand was antwoordt Isaac. Ik zag jullie allemaal, Zoë para worden. Ik denk waar de f*ck ben ik beland? Jeffrey kwam daarna en ik dacht heb ik iets gemist of zo? Toen dacht ik ik laat het maar, ik wil het niet eens weten. That’s it. Ik wilde er ook niet betrokken bij zijn, ik wil juist een positieve vibe hebben voor ons allen. En dan is Marciano aan het kloten. Dan krijg ik helemaal een error. Heb ik al de tijd geprobeerd alles bij elkaar te houden en dan gaan we kloten bij ons zelf. De rest geniet ervan en lacht mee. En ik zag daarom lekker in mijn eigen flow. Ik ben niet boos. Het ging mij hoe jullie met elkaar om gingen en hoe Marciano er daarna nog overheen kwam. Dat hij zijn eigen ding ging doen, dat is zonde. Babette vindt dat ook zonde. Ik wil het wel graag een keer uitleggen. Ik had een beetje anti gedrag, en daardoor had ik geen contact met jou. Normaal zou ik dan naar jou komen maar iedereen trok aan jou. Nu was het net even wat anders merkt Isaac op. Babette zegt dat het nergens om gaat en zich daarom afgesloten had. Jij bent er niet eens bij betrokken en dat wil ik niet. Isaac zegt dat ze allemaal naar hem toe kwamen. Ik praat gewoon, ik ben niet boos. Ik ben teleurgesteld in dat wat erna gebeurd. Dat vind ik zonde.

Ik blijf altijd trouw aan mijn mensen zegt Isaac vervolgens. Dat de negende altijd zwevende is  geweest is altijd al een excuus geweest. Dit is gewoon een cadeautje. Babette denkt dat Marciano dit heeft aangegrepen. Tuurlijk zegt Isaac, het is zijn eigen keuze. Ik ga er niet in mee. Het wordt zo opgeblazen. Babette legt daarna nog eens uit hoe het met het bierkratje gegaan is. En dat Marciano opgeschreven had ik doe niet meer mee. Ik vind dit echt iets om mij kapot over te schamen, gaat dit werkelijk over één kratje bier? Het ging ook de hele dag door merkt Isaac op. Ik zie mensen genieten en een kans ruiken. Iedereen gaat naar Marciano. Hij trekt nu de kar. Dat is wat je ziet en wat ik zie en daar irriteer ik me aan. Babette vindt het ook wel zwak dat hij dit nu zo aangrijpt. Hij wilde dit al heel lang. Ik ben toch niet gek antwoordt Isaac. We moeten bij het plan blijven. Ik heb hem ook gezegd dat ik dingen ga doen die hem indirect kunnen raken. Alles wat er hier is opgebouwd gaat weg. De twee praten er nog lang over door en gaan na meer dan een uur weer uit elkaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter