Home » Eunice heeft op Isaac gestemd in de hoop dat hij zichzelf gaat opvreten

Eunice heeft op Isaac gestemd in de hoop dat hij zichzelf gaat opvreten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eunice en Jan-Willem waren afgelopen avond aan het oefenen voor een record. Tijdens het oefenen ging het al snel over de eliminatie en de stemming die daaraan vooraf ging.

Eunice vertelt eerst dat ze zich niet verkiesbaar gaat stellen. Zoë gaat voor en ik vind dat de jeugd belangrijk is. Zoë gaat het ook worden antwoordt Jan-Willem. Ik heb gestemd op Isaac zegt Eunice dan. Weet hij dat al vraagt Jan-Willem. Nee laat Eunice weten, hij is bij iedereen aan het testen. Maar als hij het weet maakt het mij niet uit. Zijn ego is nu geraakt, hij kan er niet tegen. Het raakt hem. Daarom zei hij ook het siert je niet merkt Jan-Willem op. Maakt me niet uit zegt Eunice, wat ik nu op gang gezet heb is belangrijker. Want op basis van dit gaat hij zichzelf opvreten de komende dagen. En dan gaat hij alles wat ik gezegd heb tegen mij gebruiken. Bijvoorbeeld dat ik voor het management wilde gaan. Vanaf nu moet je opletten, hij gaat proberen mij te kraken. Dat gaat hem wel veel energie kosten want ik kan wel wat hebben. Het gaat er vooral om hoe hij gaat reageren. Ik ga pas schieten op het moment dat nodig is en nu is het gewoon een beetje tegengas. Hij zou mij 100 procent proberen te pakken met alles. Ik ben voorbereid. En nu gaat hij vragen hoe kan dat dat ik op hem ga. Ik ben benieuwd hoe ze reageren. We gaan het zien merkt Jan-Willem op en volgens Eunice gaat hij nu zijn energie opmaken aan onzin. En ik ga blijven ademen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 3.7]

Laat een reactie achter