Home » Jasper baalt dat hij de eliminatieopdracht niet heeft kunnen spelen

Jasper baalt dat hij de eliminatieopdracht niet heeft kunnen spelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er nog veel gesproken over de eliminatie die Kenzy uiteindelijk verloor. Jasper en Sasha hadden er ook een gesprek over. Jasper wilde voordat de eliminatieopdracht begon zelf spelen maar besloot dat niet te doen. Daar lijkt hij achteraf van te balen…

Jasper en Sasha tellen eerst de stemmen eens na. En dan zegt Jasper dat hij baalt. Dat snap ik antwoordt Sasha maar ik denk dat het de uitkomst niet veranderd had. Maar dat zul je nooit weten. Jasper snapt dat hij niet alles kan wensen maar die bedenktijd moet worden benut. Om er zeker van te zijn wat je wilt doen en dat iedereen op je gaat stemmen. Dat laatste was al een hele opgave op zich. Sasha merkt op dat ze de tijd optimaal benut hebben om een keuze te maken. Er was geen tijd meer over antwoordt Jasper. Voor mijzelf had ik een keuze gemaakt tot het moment dat er nog 6-7 minuten te gaan was het target werd vergroot. Je baalt er van zegt Sasha. Ja zegt Jasper, ik weet wel zeker dat mijn gevoel goed moet zijn om ergens voor te gaan. Dat was nu niet overtuigend maar daarom baal ik nog wel dat mijn gevoel niet overtuigend was. Maar wanneer was het dat wel? En nu kom je bij het volgende hoe haal je bij de volgende een meerderheid. De twee gaan daarna nog in de kas zitten. Jasper zegt dat hij er een beetje in blijft hangen. Sasha is blij als de dag om is, ik heb hoofdpijn en ik ben er klaar mee voegt ze eraan toe. Jasper zegt dat hij dat elke dag wel heeft. Dat is al niet gezond, tegen mijn natuur in. Maar opgeven ook. En daarom is het een tegenstrijdig verblijf.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

1 Reactie

Henkol 25 april 2023 - 08:09

Hahaha twee snikies die balen wegwezen.

Beantwoord

Laat een reactie achter