Home » Jeffrey is klaar met Bern en Eunice en wil ze helemaal gek maken

Jeffrey is klaar met Bern en Eunice en wil ze helemaal gek maken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond, voordat de deelnemers in alle vroegte gewekt werden door een alarm, zaten Isaac en Jeffrey in de kas te praten. Jeffrey lijkt met twee deelnemers helemaal klaar te zijn.

Isaac is benieuwd wat deze dagen gaan brengen. Ik mag hopen actie antwoordt Jeffrey. Anders ga ik het zelf doen en anders ben ik weg. Isaac denkt dat dat wel van zelf gaat. Jeffrey laat weten dat hij al zijn pijlen op Eunice en Bern gericht heeft. Die lopen erbij, die zien hun kop na 8 maanden nog niet… Ik ben ze nou zat, ik ga ze gek maken. Ze voelen zich echt koning merkt Isaac op. Ze heeft op alles the Queen gezet merkt Jeffrey op. Wat denk je? Zo loopt ze er ook bij. Zoë zei tegen haar kom in de zon zitten, het kwam er maar niet vanaf. En je moet volgende maand dat en dit en zo. Ze denkt ook weer een naïef meisje, rot op man. Die is echt een sekteleider aan het worden joh. We zijn er nog niet antwoordt Isaac, werk aan de winkel. Zo is dat zegt Jeffrey, het wordt voor ons ook zwaar puur omdat we weg willen. Maar er valt hier nog zoveel te doen. Isaac is het daar helemaal mee eens. Ik zou andere koppen op het f*cking scherm willen zien. Jeffrey denkt dat het een duel Erik of Bern, Eunice. Bern, Sasha is het een droomscenario maar ik krijg het niet voor elkaar. Ze proberen het elke f*cking keer weer zegt Isaac. Ik kan nu al niet wachten. Dat is het ook zegt Jeffrey, ik kan hier weer een week op teren maar daarna, ohh. Het is nu echt tijd benadrukt Isaac. Het is gewoon weer bouwen naar die piek zegt Jeffrey.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

3 Reacties

Mary 26 april 2023 - 10:02

Jeffrey moet niet steeds dreigen dat ie weg gaat. En janken om Kim.
Laat hem gewoon gaan de flapdrol

Beantwoord
Cisca 26 april 2023 - 11:04

Die Jeffrey denkt ook dat niemand hem kwijt wil. Hij moest eens een vlieg op de muur zijn dan hoorde hij wat de mensen daar echt van hem vinden. En dan dat dreigen steeds dat hij anders weg gaat, zo zielig dit jochie want meer dan een jochie is hij niet.

Beantwoord
Schaap 26 april 2023 - 14:29

Zo jammer dat Isaac en Jeffrey er nog in zitten. Zei hadden er na twee maand al uit moeten zijn. Stelletje raddraaiers zijn het.

Beantwoord

Laat een reactie achter