Home » Bern is bang dat Sasha doelwit is en voelt zich niet fijn door Jeffrey

Bern is bang dat Sasha doelwit is en voelt zich niet fijn door Jeffrey

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloot Jan-Willem een stelling op te gooien. Een stelling voor het net nieuwe aangeschafte zwembad wat op het een jaar van je leven terrein staat. Ik heb even gekeken voor een verwarming voor het zwembad verteld hij aan de groep. Dat ding kost 199 euro. Als je erin gaat moet je hem uitzetten, in de nacht moet hij aan. De groep gaat er nog even over nadenken.

Wat later hebben Sasha en Bern een gesprek in de kas. Het gaat onder andere over de ruzie die zij en Jeffrey hadden tijdens de pitches van de managersverkiezing. Bern laat weten dat hij bang is dat Sasha de volgende is. Ik hoop het antwoordt Sasha en Bern snapt dat maar ik hoop het niet voegt hij eraan toe. Hij haalt het ergste in mij naar boven gaat Bern met een zucht verder. Ik vind het zo’n lastig persoon, zo lastig om mee om te gaan. In zijn nabijheid voel ik me daar niet fijn meer bij. Niet dat ik bang ben voor hem maar dit is voor mij niet leuk zolang hij hier is. En het is k*t dat iemand dat zover heeft weten te krijgen. Dat is best bijzonder antwoordt Sasha. Ja zegt Bern, aan andere kant weten we ook wel dat mensen om die reden ook zijn vertrokken om die reden. Volgens Sasha zat daar wel meer achter. Maar intern kan er wel wat triggeren om een vlucht gevoel kan krijgen. Maar dat is ook een manier om een spel te spelen. Dat keur ik wel af.

Bern laat weten dat hij nog niet op het punt is zoals Jasper om de eliminatie te spelen. Maar het weerhoud mij er wel van om maximaal te genieten. Een fijne tijd te hebben en ik wil me niet kwetsbaar opstellen voor de groep als dat een misstap in andermans ogen zo’n reactie krijgt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.6]

3 Reacties

Anton 27 april 2023 - 14:11

Ik vind dat de redactie nu ook wel eens mag opstaan .wand wat die Jeffry allemaal er uit kraamt slaat werkelijk nergens op .ik snap het is een spel maar om iemand zo te kleineren slaat nergens op . Als iemand op zo.n manier moet winnen sorry vind ik schandalig.dus hoop ik dat men nu in gaat grijpen en Jeffry aangaat pakken .

Beantwoord
Happy 27 april 2023 - 15:10

Jeffrey moet naar Kim.

Beantwoord
Happy 27 april 2023 - 15:11

Jeffrey moet naar Kim. Moet niet gemeen en zo boos doen

Beantwoord

Laat een reactie achter