Home » De deelnemers vieren Koningsdag in een jaar van je leven

De deelnemers vieren Koningsdag in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Koningsdag in een jaar van je leven is rustig van start gegaan. De deelnemers beginnen de dag sportief, de groep doet een sportcircuit en vrijwel iedereen doet mee. Babette raakt hierbij nog enigszins gewond. Ze heeft haar vinger opengehaald en kan slecht tegen bloed Jasper verbind haar vinger.

Na de lunch wordt het terrein oranje versierd. En daarna is het tijd voor een potje slagbal. Maar voordat de wedstrijd begint is het nog tijd voor het Nederlandse volkslied. Daarna gaat de partij van start. De deelnemers zijn vrijwel de hele middag bezig met slagbal. Het ging er gezellig aan toe. Team Nederland heeft uiteindelijk gewonnen met 31 punten van Curaçao met 3 punten. Na een sportieve avond is het tijd om gezellig samen een hapje te eten met een lekker achtergrond muziekje. Wat gaat deze Koningsdag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Laat een reactie achter