Home » Isaac legt Zoë uit dat ze overdrijft, de twee praten hun onenigheid uit

Isaac legt Zoë uit dat ze overdrijft, de twee praten hun onenigheid uit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Zoë onenigheid met Isaac had en buiten met onder andere Babette en Wendy over Whiskey gaat Zoë een rondje met Isaac over het terrein lopen. De twee praten enige tijd over de situatie, wat bij Zoë uiteindelijk voor wat emotie zorgt.

Wendy zegt net drinkt niet alsof het ranja is snikt Zoë. Ik ben geen mongool. Ik voel mij gewoon goed. Als ik mensen tot last ben ga ik naar bed maar dan moeten mensen eerlijk tegen mij zijn. Maar niemand zegt wat. Ze pakken whiskey voor 5 personen maar ik deel ook met hun. En met jou heb ik ook de beste intenties. Volgens Isaac is dat ook zo maar je blijft wel door draven voegt hij eraan toe. Je blijft doorgaan. Ik weet dat het goed is en je een gouden hart hebt. Je zet pressure, alles is oke. Voor mij heb ik het 2 keer aan je gevraagd zegt Zoë. Dat is niet zo antwoordt Isaac, het was 4 keer. Ik snap gewoon niet wat ik verkeerd doe zegt Zoë. Je doet niks verkeerds antwoordt Isaac, ik ben nuchter. Jij hebt gedronken, ik zeg niet dat je dronken bent. Ik weet dat je zorgzaam bent maar soms zet je druk. Je bedoeld het goed maar als iemand tegen jou zegt het is goed, dan is het zo. Het gebeurde vanmiddag al, het is een opstapeling van. En dan komt de alcohol erbij. Zoë blijft haar verhaal maar herhalen. Ik snap niet zo goed wat er nu fout is gegaan. Isaac merkt op dat mensen bezorgd zijn. Whiskey kan net even een andere slag geven. Ik voel mijn eigen lichaam het best zegt Zoë. Maar ik begrijp het. Altijd als het zo wordt gedaan denk ik waarom ligt die druk op mij? Je probeert alles goed te doen zegt Isaac, het is op een gegeven moment de streep zetten. Moet ik dan iedereen negeren vraagt Zoë. Tuurlijk niet antwoordt Isaac, je overdrijft gewoon soms. Je gaat door, je moet soms op tijd stoppen. Ik doe voor mijn gevoel niemand kwaad zegt Zoë, ik wil iedereen helpen. Je komt zelfs zonder alcohol ook zo over zegt Isaac. Maar je draaft nu iets meer door. Als iemand oke zegt moet je dat accepteren. That’s it. Je doet niks verkeerds benadrukt hij. Weet in ieder geval dat het met goede intenties is gegaan en de woordkeuzes misschien anders hadden gekund. Daarna wisselt de livestream en is er niks meer van het gesprek te volgen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter