Home » Zoë heeft onenigheid met Isaac en vindt het oneerlijk dat ze geen whiskey krijgt

Zoë heeft onenigheid met Isaac en vindt het oneerlijk dat ze geen whiskey krijgt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë heeft met Kenzy die een jaar van je leven verlaten heeft het evenement van afgelopen avond georganiseerd. Als het feest erop zit heeft ze onenigheid met Isaac over de organisatie ervan.

Ik vroeg of ik wilde helpen zegt Zoë tegen Isaac. Isaac antwoordt op zijn beurt dat dat niet hoeft, Erik helpt mij toch? Wat snap je niet? Ik heb altijd het gevoel dat jij een soort van gaat Zoë verder. Maar Isaac onderbreekt haar, hoezo altijd? Ik probeer te helpen herhaald Zoë nog een keer. Isaac ratelt door, je bent behulpzaam goeie. Maar je ziet toch dat het lukt? Dat weet ik antwoordt Zoë, maar jou reactie soms. Ik probeer alleen behulpzaam te zijn benadrukt ze. We gaan nu weer een kant op gaat Isaac verder. Wat heb ik je de vorige keer uitgelegd? Je kan 4-5 keer hetzelfde zeggen. Dat snap ik zegt Zoë, ik wilde jullie helpen. Ik zei toch dat het niet hoeft benadrukt Isaac, we hebben het onder controle. Jij bent bang dat jij niks aan het doen bent. Dat hoeft niet. Ik wil gewoon laten zien dat ik help zegt Zoë. Het gaat haar om de reactie van Isaac maar volgens hem hoeft ze dat gevoel niet te hebben. Het was mijn evenement merkt ze dan op. Ik wil manager worden dus ik wil laten zien dat ik help. Isaac blijft herhalen dat hij het aankan. Ik ben toch aan het helpen? Er is niks aan de hand toch of niet? Je hoeft het niet aan mij te laten zien. Je snapt mijn intenties toch zegt Zoë dan. Ja zegt Isaac, ik snap je intenties maar we blijven in herhaling vallen. De twee geven elkaar uiteindelijk een knuffel en het lijkt weer goed tussen de twee…

Zoë gaat uiteindelijk naar Babette en legt uit wat er gebeurt is. Hij kan soms dingen brengen op een rare toon. Ik wilde een taartje bakken met hem voor haar dochter. Maar toen zei hij je weet toch dat ik iets geregeld heb. We zouden altijd discussie hebben. Ik snap niet wat ik fout doe bij hem. Daarna komt er wat whiskey van Jasper tevoorschijn waar Zoë een opmerking over maakt. Uiteindelijk krijgt ze een slokje van Wendy maar voegt er wel aan toe dat ze rustig moet drinken. Dat schiet bij Zoë in het verkeerde keelgat. Ik ben geen mongool of zo. Ik zei alleen dat het geen ranja was benadrukt Wendy. Jeffrey zegt dat ze erin blijft hangen. Blijf rustig. Er wordt nog wat gekibbeld en Zoë vindt het oneerlijk dat er voor iedereen Whiskey is en voor haar niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

2 Reacties

Cisca 28 april 2023 - 10:14

Wat kan Zoë toch vreselijk zeuren. Nog even en ze word er uit gestemd door de meeste van de groep.

Beantwoord
Rina 29 april 2023 - 13:28

Zoe gaa naar huis toe het kost jou alleen maar geld van de ploeg

Beantwoord

Laat een reactie achter