Home » De deelnemers hebben een feestelijke avond en Imadiddin voelt zich depressief

De deelnemers hebben een feestelijke avond en Imadiddin voelt zich depressief

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren hebben de deelnemers Koningsdag gevierd, het was een sportieve dag. Na het eten was er nog een feestje met muziek en uiteraard een drankje. Mirthe heet iedereen welkom bij het evenement thuishaven genaamd. Ik wil een shoutout naar Kenzy doen want zij heeft dit samen georganiseerd met Zoë. Ik mis haar heel erg nu, ze is nu keihard aan het feesten en wil ook dat wij dat doen. Ik wil proosten op haar en ons allemaal. Op een mooie toekomst en mooie maanden! Cheers! The party is on!

De muziek gaat aan en de deelnemers dansen erop los. Al is het wel wat fris buiten. En de muziekstijl valt niet bij iedereen in de smaak. Maar dat mag de pret niet drukken. Maar een enkeling had wat minder pret. Imadiddin voelt zich niet fijn. Hij gaat samen met Rupert even zitten. Ik weet niet hoe ik dit kan omschrijven zegt Imadiddin. Je hebt vaker wat duistere periodes merkt Rupert op. Dat je je gewoon een beetje depressief voelt? Ja zoiets antwoordt Imadiddin. Maar je bent zo mooi en lief zegt Rupert. Maar ik snap het, mijn tante had ook depressies. En wat kan ik doen? Je kan niks doen zegt Imadiddin op zijn beurt en geeft hem een kus. Er komen zoveel leuke dingen gaat Rupert verder. Cuaracao zou goed zijn voor jou. Maak je je ergens zorgen om? Imadiddin schudt zijn hoofd. De mannen blijven nog enige tijd buiten zitten en roken een sigaretje. Daarna gaat de muziek uit en zit het evenement erop…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

Laat een reactie achter