Home » Babette, Isaac en Eunice wandelen stug door, ze willen 24 uur aan één stuk lopen

Babette, Isaac en Eunice wandelen stug door, ze willen 24 uur aan één stuk lopen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn vandaag druk bezig met 24 uur lopen. Onder andere Isaac, Erik, Babette, Erik en Eunice willen het 24 uur volhouden. De rest loopt mee maar haakt op een gegeven moment wel af. Ook Erik lijkt het opgegeven te hebben. Hij is in de loods aan het biljarten met Jan-Willem. Verder wordt er in de hottub gezeten, Van het zonnetje genoten en eten voor vanavond voorbereid. Isaac en Babette blijven stug doorlopen ook tijdens het eten. Zelf het nuttigen van een biertje gebeurt lopend. Uiteindelijk heeft Babette heel even pauze en vraagt Wendy om haar voet in te tapen. Ze merkt op dat Bern ook steeds langzamer gaat lopen. Marciano die erbij staat denkt dat Bern het niet vol gaat houden. Babette wil de 24 uur echt volmaken en vraagt Marciano en Wendy om hulp. Daarna gaat ze weer vrolijk op weg.

Wendy, Jeffrey en Marciano hebben er respect voor, ze houden het toch maar vol. Ze zijn pas op de helft merkt Jeffrey op. Uiteindelijk moet Babette weer stoppen om haar voeten te verzorgen. Dit keer laat ze Sasha haar voet verbinden. Ze heeft last van een blaar. Daarna gaat ze weer lopen maar het zit niet heel relaxt. Marciano heeft inmiddels de dj booth buiten geïnstalleerd om de lopers muzikaal te stimuleren. Maar of Erik, Babette, Bern en Eunice het nog lang vol gaan houden is nog even de vraag…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4]

1 Reactie

D.Pison 29 april 2023 - 21:12

Door schade en schande ben ik wijzer gelopen met lange afstanden lopen. In het begin ook blaren gehad en dat is een vreselijke pijn. Isaac weet hier klaarblijkelijk niets vanaf. De lopers hadden voor alle zekerheid de voeten moeten afplakken met leukoplast! Buiten dat; zoals ik al eerder berichtte aan jullie is dit een uitdaging die zeer onverantwoord is in de situatie van deze ongetrainde mensen! In ieder geval zullen ze ’t niet halen. Er zal ook in de nacht doorgelopen moeten worden. Waar heeft die Jeffrey het over met z’n ” ze zitten op de helft”…………Al 12 uur gelopen dan????

Beantwoord

Laat een reactie achter