Home » Mirthe en Bern hebben het over de volgende stap tijdens een eliminatie

Mirthe en Bern hebben het over de volgende stap tijdens een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette en Isaac hebben na 18 uur slapen besloten om te stoppen met de 24 uursloop. Vandaag was het dan ook een rustige dag. Meerdere deelnemers hebben lang in hun bed gelegen. En er gebeurde weinig op de livestreams. Verder werd er buiten genoten van het zonnetje. Mirthe en Bern hebben een gesprek over de laatste eliminatie waar Kenzy uiteindelijk het programma moest verlaten.

Ik snap nog steeds niet waarom zij gekozen is zegt Mirthe. Ik had Jeffrey verwacht, daar ging ik voor. Ik had ook aan Erik gevraagd of hij dit wilde doen. Kenzy ging daar ook op, wat er ook ging gebeuren. Ik snap dat iemand van ons kamp moest, ze willen zichzelf beschermen. Ik heb Isaac ook gevraagd en hij zei dat ze op Berend 2.0 leek. Ze was negatief, alles zou om haar draaien. Maar bij Jeffrey is dat ook zo, ik vind dat een beetje zwak. Ik begrijp het maar ik vind het wel een beetje triest. Hij wilde vanaf maand één niet mee doen, is sfeerbepalend en dat vind ik heel naar. Het is geen fijn persoon om mee te leven. Hij is een van de grappigste maar een van de vervelendste. Bern denkt dat er ergens een excuus moeten hebben om iemand te pakken. Ze had het alleen door haar slaap probleem gaat Mirthe verder. Ik had wel hoop dat het snel over zou zijn. Ik keek het altijd positief. Sasha komt erbij en laat weten dat ze wel wist dat er irritaties waren. Mijn reactie was direct het is een spel. Voor mij zijn we een bepaalde logica al voorbij en wordt het spel gespeeld zoals ik hem zou spelen.

Daarna gaat het over de volgende eliminatie. Mirthe denkt dat om die man (Jeffrey) weg te krijgen een keer zelf moeten gaan. Volgens Bern was er ook al iemand bezig met zo’n plan. Mirthe had dat ook al vernomen. Zoë is een belangrijke benadrukt Bern. Als het een duel wordt en het is fysiek dan kiezen zij waarschijnlijk Jan-Willem of Sasha. Dus dan kiezen wij Moraima. Of Zoë zegt Mirthe. Maar dat kan niet antwoordt Bern, die is waarschijnlijk manager. Is het een mentaal iets dan zou ik zeggen we stemmen op Jeffrey. We hebben in ons team mentaal sterke mensen. Mirthe is het daarmee eens. Ik denk dat Wendy en Jeffrey wel een kans zijn om te nemen. Mirthe denkt mentaal ook aan Moraima of een Imi.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 2.8]

1 Reactie

Margoth Godschalk 30 april 2023 - 18:58

Babette en Isaac hebben Niet 18 uur geslapen, maar 28 uur gelopen.

Beantwoord

Laat een reactie achter