Home » Discussie over geld, Zoë wordt ingewerkt en Bern probeert te sturen naar Moraima tijdens een eliminatie

Discussie over geld, Zoë wordt ingewerkt en Bern probeert te sturen naar Moraima tijdens een eliminatie

Na de managersverkiezing wordt nieuwe manager Zoë ingewerkt door Wendy. Wendy brengt nieuwe manager Zoë op de hoogte over lopende zaken en verteld hoe alles werkt. Ook het kantoor wordt een beetje opnieuw ingedeeld. Verder verloopt de dag rustig, er wordt in het zonnetje gezeten, gesport, geknutseld en wat gekletst. Ook is er nog enige discussie over het geld wat Eunice en Jan-Willem afgestaan hebben aan de groep. Jan-Willem wil er met een stelling over stemmen of de verwarming over het zwembad besteld moet worden. Isaac vindt het grootste onzin. Ook Wendy gaat naar Jan-Willem toe die buiten in het zonnetje zit. Jan-Willem legt uit dat hij een stelling wil, het is niet meer mijn geld. Je hoeft niet te stemmen laat Wendy weten. Er is al gestemd voor jouw 300 euro. Het is gepersonaliseerd aan jou om het zo maar te zeggen laat Zoë weten. Oke dan bestellen we het antwoordt Jan-Willem. Zoë gaat er een mailtje voor uit doen. Probleem opgelost…

Ook wordt er over het spel gesproken. Sasha, Bern en Jasper hebben een gesprek op kamer 4. De drie denken dat de volgende eliminatie een duel wordt. En Jeffrey denkt volgens Jasper dat het tussen hem en Bern zal gaan. Bern laat weten dat hij mensen probeert te sturen naar Moraima. Ik denk dat diegene die erop komen te staan dan winnen. Sasha merkt op dat er dan wel een stemmetje minder is. En een enkele zijn we nu aan het peilen. Wie iedereen erop wil zetten ook van de andere groep. Jasper denkt dat die er niet echt is. Sasha denkt er anders over Jeffrey zit volgens haar bij Zoë en Marciano niet meer zo hoog. We houden onze ogen en oren open merkt Bern op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.5]

Laat een reactie achter