Home » Babette is klaar met Erik, hij kan niet meer sociaal wenselijk zijn en normaal reageren

Babette is klaar met Erik, hij kan niet meer sociaal wenselijk zijn en normaal reageren

De dag gaat rustig voorbij na de verdienopdracht van vandaag. Het is vies weer in een jaar van je leven en binnen zijn de deelnemers met van alles bezig, er wordt gesport geschilderd en wat gekletst. Babette en Jeffrey zitten wel even buiten onder het afdak te kletsen. Babette moet wat kwijt over mededeelnemer Erik. Ze lijkt zich nogal te ergeren aan hem.

Babette verteld dat spelletjes spelen met hem (Erik) niet meer leuk is. Hij is bloedserieus en kan niet meer normaal reageren. Hij is eigenlijk altijd in zijn eentje. En hij kan niet meer sociaal wenselijk zijn. Als je een potlood te lang laat liggen dan komt zijn gedrag naar boven. En dat valt nu op. Gisteren ook, de muziek was te hard. Hij is bloedserieus. Leuk dat je veel geld verdiend voor de groep maar… En met die ballen heeft hij een hele grote mond. En net met die zakjes deelt hij dat ook niet met de rest. Maar ze zag wel dat Jeffrey ook Bern aan stond te moedigen bij de verdienopdracht van vandaag en dat vond ze wel erg sportief.

Verder zien we veel deelnemers ook persoonlijke items kopen bij manager Zoë op het kantoor. Wat gaat deze middag en avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

Laat een reactie achter