Home » Zoë spreekt Isaac aan, ze voelt zich in de zeik genomen

Zoë spreekt Isaac aan, ze voelt zich in de zeik genomen

Isaac en Zoë hadden onenigheid over een deur die te hard dicht geslagen zou zijn. Babette gaat afgelopen avond met Zoë in gesprek over deze gebeurtenis. Zoë legt uit dat Jeffrey boos naar buiten liep na de stellingen. Dus ik dacht ik doe die schuifdeur achter hem dicht. Deed ik harder dan gedacht. Isaac komt daarna en zegt wie de deur dicht smijt. Dus ik loop naar buiten en zeg het was niet de bedoeling om te smijten, dit is smijten en liet het zien. Dat had je niet hoeven doen antwoordt Babette. Toen kwam hij naar boven en legde uit waar het om ging en toen ging hij weer weg. Hij hoeft niet zo te doen benadrukt ze.

Uiteindelijk gaan Isaac en Zoë praten over de gebeurtenis. Ik snap niet waarom het zo heftig moet begint Zoë. Ik deed de deur achter hem dicht omdat hij weer stond te blèren. Hij ging harder dan de bedoeling was. Ik was al geïrriteerd. En toen kwam je naar kantoor. Natuurlijk kwam ik naar kantoor antwoordt Isaac met irritatie. Ik vraag iets en je smijt die deur dicht. Ik vraag je gewoon iets normaals. Er zat al een irritatie bij mij geeft Zoë toe. Maar moet je dat dan aan mij laten zien vraagt Isaac. Ik wilde niks bij je uitlokken benadrukt Zoë, ik hoor wat er wordt gezegd. Ik ben niet achterlijk he. Wat bedoel je nou te zeggen reageert Isaac boos. Je praat ook zo met Jeff merkt Zoë op. Je hebt een page gemist antwoordt Isaac, waarom denk je dat ik er tussenin zit? Dat snap ik antwoordt Zoë. Ik word door jullie in de zeik genomen, ik ben geen mongool gaat ze emotioneel verder. Isaac denkt dat ze ook eerder had kunnen komen, en hem het direct te vragen. Ik wilde het tussen jou en mij houden zegt Zoë. In mijn ogen was daar nog geen tijd voor. Ik heb gewoon het gevoel dat je in mijn gezicht leuk doet maar achter mijn rug nog wat steekt. Dat je tegen Jeff zegt dat is goed voor je. Isaac legt uit dat ze in een week van alles moet leren. Je krijgt die sh*t op je bord en tot je neemt. Je leert daarvan. Nu krijg ik verwijten van wat ik gezegd zou hebben. In mijn ogen is er geen probleem, ik wil dat jij een top maand draait. Dat wilde ik maar ik krijg nu een gevoel wat jij ook krijgt. En bij deze stap ik eraf, het lijkt erop alsof ik dingen zeg en tegen mij wordt gebruikt. Ik word elke keer op mijn plek gezet op alles wat ik doe gaat Zoë verder. Jeffrey komt met alles altijd weg. Ook vindt ze het jammer dat Babette erbij zit en het voelt voor haar nu als een psycholoog die erbij zit. Isaac is het daar totaal niet mee eens maar laat weten dat ze even weg kan.

Ik voel me niet gehoord door jou zegt Zoë als Babette het kantoor verlaten heeft. Dat is mijn probleem. Ik probeer je advies te geven zegt Isaac. Ik loop met je een rondje om je een kant op te sturen en zegt dat je je niet gehoord voelt? Het is bij jou tegenstrijdig gaat Zoë verder. Dat gevoel heb ik. Ik zit net in de kas en leg het je uit antwoordt Isaac. Als het me niet interesseerde was ik niet eens met je gaan lopen. Jeff is een ander verhaal, hij is mijn maat vanaf dag één. En jij hebt een ander verhaal met Jeff. Dat is wat er nu gebeurt. Zoë zegt ook dat ze het gevoel heeft volledig afgemaakt te worden. Je zegt dat we een team zijn. Maar het team laat me nu ook in de steek. Dat team maakt je niet zwart antwoordt Isaac, ze maken het je moeilijk. Dat gebeurt altijd. Ik heb net met Jeff ook gesproken en gezegd laat het gaan. Ik praat anders met hem, ik probeer hem hier te houden. Ik snap het antwoordt Zoë. Maar ik heb gewoon het gevoel dat het dit steeds vaker tussen ons is. Wij zitten hier nu doordat wat er gebeurt is met Jeff. En dat hoeft helemaal niet. Na lang praten komen de twee eruit en lijkt de lucht geklaard te zijn. Maar voor hoe lang…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

1 Reactie

WILLY 7 mei 2023 - 11:04

Ik weet het allang. Jeffrey zal en moet er in blijven, alleen voor sensatie maar het is een irritant ventje en niemand gaat er echt tegen in. Dat is hun zeker ingeprent. Hij mag niet te veel weerwoord hebben. Maar hij lokt wel steeds ruzie uit. Dit is toch een gespeelt spelletje. Wie dat niet ziet is erg dom. En daar om is er geen lol meer aan. Dat gezeur steeds.

Beantwoord

Laat een reactie achter