Home » Jeffrey krijgt 2 kratten bier van Babette en de groep ontvangt 2 hoepels

Jeffrey krijgt 2 kratten bier van Babette en de groep ontvangt 2 hoepels

Er zijn weer wat boodschappen binnengekomen in een jaar van je leven. Zoë haalt het in de sluis op. Er staan ook 2 kratten bier. Ze deelt mede dat Babette die gekocht heeft van haar eigen gewonnen geld voor Jeffrey. Babette draagt de kratjes vervolgens over aan Jeffrey. Jeffrey zet ze in de slaapkamer neer. Verder is er ook nog wat binnengekomen van Zalando voor enkele deelnemers.

Nog wat later krijgt Zoë in het kantoor te horen dat er weer wat in de sluis ligt. Ze haalt 2 hoepels uit de sluis met een kort maar krachtig bericht: Beste deelnemers, succes met de hoelahoeps. Groet.” Eunice denkt dat er dan een verdienopdracht aan gaat komen. Zoë antwoordt dat ze dat niet zeker weet, dit staat er alleen maar vermeld. Ook andere deelnemers denken dat er wat aan gaat komen. Nee zegt Eunice, die hebben we al gedaan. Een enkeling besluit meteen te gaan oefenen voor het geval dat. Zoë besluit een mail te sturen wat de bedoeling ervan is. Maar of ze daar ook antwoord op gaat krijgen?

Verder wordt er gesport en instrumenten bespeeld door enkele deelnemers. Ook oefenen een paar deelnemers voor het song festival wat gehouden gaat worden. Jeffrey is zojuist opgeroepen voor de karaoke verdienopdracht die hij succesvol gedaan heeft. Er is dus weer 20 euro verdiend! Gaat vandaag het alarm nog af? Of kunnen we binnenkort een opdracht met hoepels verwachten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

Laat een reactie achter