Home » De groep komt weer bij elkaar voor stellingen, er gaat ruim 700 euro van de prijzenpot af

De groep komt weer bij elkaar voor stellingen, er gaat ruim 700 euro van de prijzenpot af

Afgelopen avond is de groep weer bijeen gekomen voor het inbrengen van een aantal stellingen. Zoë roept de groep bij elkaar.

Marciano laat weten wat de stelling is, twee films voor een filmavond. Datum is nog twijfelachtig, of de 12e of de 20e. Groen is ja en rood is nee. Met de groep wordt ernaar gekeken welke films het gaan worden. We betalen 221 per film. In de groep wordt opgemerkt dat het wel veel geld is. Volgens Marciano hebben mensen er toch behoefte aan. Het is niet verplicht he benadrukt hij. De groep gaat staan en een meerderheid stemt voor, het gaat dus door.

Daarna neemt Jasper het woord, hij wil een stelling voor 1 kuub hout. Dit kost 325 euro. Dit is voor de hottub en barbecue. De groep stemt voor en dit gaat dus ook door. Zoë neemt daarna het woord, de föhn is kapot laat ze weten. Ik heb gekeken naar een nieuwe oplossing voor 65 euro hebben we een nieuwe föhn. Erik heeft wel een aanvulling, er kan ook een soldeerbout besteld worden voor 25 euro. Het is volgens hem te repareren en denkt dat voor 90 procent haalbaar is. Jan-Willem benadrukt dat je toch geen nieuwe föhn koopt als het binnen 5 minuten te maken is. Over de stelling van de föhn krijgen de deelnemers 24 uur bedenktijd. Daarna verteld Zoë dat ze naar de huishoudelijke spullen gekeken heeft en er zijn wat zaken nodig. We hebben tandenborstels, aansteker, conditioner, handzeep, gel, bleek en shampoo nodig. Dan komen we uit op 44,92 euro. Kunnen we 24 uur over nadenken. En ik heb een brief gekregen over de hoepels voegt ze eraan toe. Met daarin de tekst: Beste deelnemers, succes met de hoelahoeps. Groet. Dit was het bericht. En daarmee zit de bijeenkomst erop. Voor nu gaat er dus 767 euro van de prijzenpot af. De andere stellingen weten we binnenkort.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Laat een reactie achter