Home » Erik is gefrustreerd door de idiootheid van de mens in een jaar van je leven

Erik is gefrustreerd door de idiootheid van de mens in een jaar van je leven

Na de stellingen die afgelopen avond behandeld zijn zit Erik wat minder in zijn vel. Babette merkt dit ook op en gaat er het gesprek met hem over aan in de slaapkamer.

Erik zegt dat hij een beetje gefrustreerd is over de idiootheid der mens hier zo. Ik zie het aan je antwoordt Babette. Door de föhn? Ja zegt Erik, het slaat toch nergens op joh. Het is echt verspilling. Twee druppels soldeertin erop en hij doet het weer. Er is niets maar dan ook echt niets mis met dat apparaat. Het is de schakelaar vraagt Babette. Ja antwoordt Erik, die maakt nu geen verbinding. De stroom maakt nu geen verbinding, stroom moet een verbinding maken en dat doet ie nu niet. Het gaat me niet om het geld maar het principe benadrukt hij. Je gaat toch geen dingen weggooien die gewoon goed zijn? Als iemand een lekke band heeft dan repareer je hem toch? Ik snap wat je zegt laat Babette weten, mijn vader zou ook zo praten. Het is een reparatie van niks gaat Erik verder. Ik heb op dit moment alleen niet de spullen. Jasper denkt dat het handig is om uit te zoeken wat de spullen voor een reparatie kosten. Volgens Erik kost een soldeerbout geen 65 euro. Dat moet je er dan tegenover zetten merkt Jasper op. Als je dat weet dan doet het andere er niet meer toe, je hebt nu geen vergelijking. Je moet het omdraaien. Erik is zeker van plan dit uit te zoeken en hoe Wendy doet kan hij slecht tegen. Babette antwoordt dat Wendy zo is, blaffende honden bijten niet. Het is gewoon een andere mening. Maar kennis is macht, als je weet wat dat ding kost kun je hem inzetten.

Kijk of het lukt en je dit verkocht krijgt gaat Babette verder. Ik zat er niet op te wachten geeft Erik toe. Ook snap ik niet dat er hier op het terrein geen soldeerbout is. Dat geloof ik niet. Ze hebben hier  met elektronica te maken. Het mag niet van buitenaf merken Jasper en Babette op. Het levert ook nieuwe discussies op voegt Jasper eraan toe. Dus waarom zou het via de makkelijke weg gaan. Dit is veel leuker. Babette denkt dat de groep misschien voor gemak kiest. Jouw oplossing is op wat langere termijn en hun denken op korte termijn. Het gaat mij niet om het geld maar de wegwerp maatschappij benadrukt Erik.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

1 Reactie

Diane vd Mortel 9 mei 2023 - 09:28

Helemaal gelijk. Ik heb niet eens een fohn. Droogt wel aan de lucht.

Beantwoord

Laat een reactie achter