Home » Marciano heeft een briefje geschreven voor Babette met ik mis je

Marciano heeft een briefje geschreven voor Babette met ik mis je

Afgelopen avond na de stellingen waar Wendy nogal boos om was ging Babette even naar de slaapkamer. Daar doet ze haar kastje open en zag een brief van Marciano. Hierop stond vermeld “ik mis je”.

Ahh zegt Babette als ze het briefje ziet. Mijn haar blijft gewoon zo staan fluistert ze verder. Marciano fluistert wat terug wat niet te horen is. Babette zegt dat ze zich opgewonden heeft over een gesprek wat ze hebben gehad. Dus ik moest even weten of het goed is… Daarna doet Babette iets voor haar zender en is het gesprek niet meer te horen. Uiteindelijk krijgt Babette een “zender check”. En zegt Babette dat hij niet altijd van die huilende poppetjes erbij moet zetten. Dan voel ik me echt sad. Ze lachen toch antwoordt Marciano maar volgens Babette is dat niet het geval. Het is wel echt lief. En dan nog wat, ik jou ook…

Babette verteld wat later dat Marciano haar een briefje geschreven heeft met ik mis je. Nou wordt het echt gekkenhuis antwoordt Wendy. Babette wil er wel over praten maar afgezonderd. De twee gaan uiteindelijk buiten zitten. Is het echt van hem dat briefje vraagt Wendy. Ja antwoordt Babette, het is van hem. En dat is super lief. Ik deed vanmorgen ook naar tegen hem. En nu ligt dat briefje er en is het een beetje hmm hmm. Ik kan het wel onderscheiden, hij heeft een vriendin. Ik kan vriendschap heel goed onderscheiden van dat. Het is niet dat als je mij een compliment geeft ik ineens ben van ahh. Ik ben geen 16 meer, dat doet hij ook niet hoor. Hij zei ook ik kan niet alles zeggen vertrouw op je intuïtie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.6]

Laat een reactie achter