Home » Wendy is boos, er wordt geen föhn besteld

Wendy is boos, er wordt geen föhn besteld

Afgelopen avond was het weer tijd om te stemmen op een aantal stellingen. Deze stellingen zijn gisteren ingebracht en de wachttijd is inmiddels verstreken. Zoë roept de groep bij elkaar om knopen door te hakken.

Als iedereen in de loods staat laat Zoë weten voor huishoudelijke producten zoals shampoo, conditioner, bla, bla, bla. Ik had gisteren al gezegd 44,92 euro maar er komen vuilniszakken bij dus dan wordt het 48,82 euro. De deelnemers gaan staan om hun stemmen uit te brengen. Een meerderheid gaat op groen staan en gaat dus door.

Dan is het tijd voor de stelling over de föhn. Ik weet niet of Erik daar een toevoeging aan heeft vraagt Zoë. Ja zegt Erik, ik heb eigenlijk iedereen al gesproken. Het is vrij eenvoudig te repareren met een soldeerbout, dat is een andere stelling die er zo aan komt. Een soldeerbout kost 19,13 euro. Daar kunnen we dit apparaat meer repareren, hoogstwaarschijnlijk. En ook meerdere apparaten. Ik ben van het repair café, ik sta hier ook als voorbeeldfunctie om te proberen de afvalberg wat te verminderen. Er wordt besloten dat groen stemmen een nieuwe föhn is en rood Erik. De deelnemers gaan staan en Zoë laat weten dat de föhn niet doorgaat maar de soldeerbout wel. Zoë heeft daarna nog een mededeling, vrijdag hebben we een film uncharted en 20 mei de film black phone. Daarna bedankt Zoë iedereen voor hun tijd. En Erik is blij dat de soldeerbout er toch komt.

Wendy is dan weer wat minder blij met dit resultaat… Ze denkt dat het afgesproken werk is maar dat is volgens Babette helemaal niet zo. Laat het maar gewoon zegt Wendy met enige irritatie… In het kantoor gaat ze uiteindelijk het gesprek aan met Babette en Zoë. Wendy verteld dat ze het raar vindt, het is haar niet verteld. De föhn is er de volgende dag, overal wordt op groen gestaan. Ik vind het gewoon irritant, ik wil gewoon een föhn. Voordat dat pokkeding binnen is moet hij het nog maken, het werkt gewoon niet voegt ze er emotioneel aan toe. Moet je kijken hoe ik erbij loop. En nu alleen maar om te kijken of hij het wel of niet kan maken. Alleen maar om een punt te maken. Ik vraag alleen om een k*t föhn! Babette benadrukt nogmaals dat er niets is afgesproken. Maar ik wil het wel eens zien met zijn grote mond. Het leek alleen zo antwoordt Wendy op haar beurt. Babette vindt dat wel een soort pijnlijk dat ze zo denkt. Ik heb ook niks gehoord van een plan benadrukt Zoë. Het gaat mij er alleen om dat ik geen fohn heb zegt Wendy, alleen maar omdat hij irritant doet. Ik ga voortaan voor alles op rood staan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 3.9]

2 Reacties

Tiny Kamminga 10 mei 2023 - 07:52

Rubert is niet te verstaan

Beantwoord
Diane vd Mortel 10 mei 2023 - 13:11

Wat een gezeur en een luxepaard. Wat te maken is, is te maken. Heel goed van Erik.

Beantwoord

Laat een reactie achter