Home » Rupert is geirriteerd door de verdienopdracht en Marciano heeft een waarschuwing gehad

Rupert is geirriteerd door de verdienopdracht en Marciano heeft een waarschuwing gehad

Vandaag hebben zes deelnemers te horen gekregen dat ze 48 uur wakker moeten blijven. Als ze hierin slagen dan verdienen ze daarmee 75 euro per persoon. Er wordt veel over deze opdracht gesproken. Zo hebben Eunice en Rupert het erover.  Rupert zegt dat hij zijn slaap gewoon weer gaat inhalen. Ik zag je ogen nog zo van nohh merkt Eunice op. Ik ben geïrriteerd geeft Rupert toe. Dat zie ik antwoordt Eunice, als ik iets voor je kan doen laat het me weten. Rupert grapt dat ze de loods wel in de brand mag steken. Eunice lacht, sabotage voegt ze eraan toe.

Ook heeft Marciano al een waarschuwing gehad. Hij is één van de deelnemers die 48 uur wakker moet blijven. Jeffrey verteld dit aan Wendy en Babette. Er is een mailtje binnengekomen omdat hij bij het schaken zijn ogen dicht had. Je mag niet langer dan 5 seconden je ogen dicht houden. Is dat echt vraagt Babette. Ja antwoordt Jeffrey, hij deed langer dan 5 seconden zijn ogen dicht. Verder is er weer haardhout geleverd die na eerdere goedgekeurde stellingen besteld is. En besluit Jeffrey vandaag meerdere podcast op te nemen. Dit kan de deelnemers mogelijk helpen die 48 uur wakker moeten blijven. Zo interviewt hij Jasper en later vandaag is Sasha aan de beurt. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Laat een reactie achter