Home » Eunice is emotioneel na een gesprek met de productie, ze en baalt enorm dat Mirthe gediskwalificeerd is

Eunice is emotioneel na een gesprek met de productie, ze en baalt enorm dat Mirthe gediskwalificeerd is

Mirthe heeft de 48 uur durende verdienopdracht niet gehaald. Ze is gediskwalificeerd omdat ze tijdens de yoga onder leiding van Eunice 36 seconden haar ogen dicht hield. Dit mocht maximaal 5 seconden zijn. Wat betekent dat er nog 5 deelnemers zijn die wakker moeten blijven.

Toen Zoë mededeelde dat Mirthe gediskwalificeerd is wilde Eunice een gesprek met de productie. Als ze hiervan terugkomt is ze emotioneel. Ze praat er met Jan-Willem en Erik over. Het is maar 75 euro zegt Erik terwijl Eunice zit te huilen. Volgens Jan-Willem gaat het niet om het geld. Het is ook omdat het Mirthe is, ik baal er enorm van. Regels zijn regels zegt Jan-Willem. Laat het gaat. Ik baal er enorm van herhaald Eunice. Wij trekken ons het aan en een ander laat het gaat gaat Jan-Willem. Het is totaal niet belangrijk. Ik weet wel dat het moeilijk is maar probeer er zo over te denken. Er zijn veel belangrijkere dingen dan dit. Dit komt er gewoon nog bij zegt Eunice emotioneel. We zijn er voor je dat weet je zegt Erik. Laat je niet gek maken zegt Jan-Willem nog maar een keer. Ik vind het sneu voor Mirthe zegt Eunice. Ze moet volwassen worden, ik zie haar als mijn zus.

Uiteindelijk gaat Eunice naar boven om even te drummen. Daar komt Mirthe binnen en Eunice zegt dat ze ervan baalt. Ik ook antwoordt Mirthe. Denk je nog dat het helpt als ik ga vraagt Mirthe. Nee laat Eunice weten, ze zeiden regels zijn regels. Ze zeiden tegen jou 5 seconden en klaar. Ik kan er niks meer aan doen, ik baal enorm maar ik was erbij. Iedereen weet dat ik niet moe ben zegt Mirthe. Iedereen weet ook wel dat het niet aan de vermoeidheid lag. Ik heb niet gelegen en geslapen. Ik blijf wel wakker maar het is gelukkig geen geld. Als het veel geld was was ik ook naar achter gegaan. Lief van je dat je bent gegaan. Gaat het een beetje? Nee antwoordt Eunice maar het komt goed.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.4]

Laat een reactie achter