Home » Sasha, Bern en Jan-Willem vinden de stellingen die ingebracht zijn ongelooflijk

Sasha, Bern en Jan-Willem vinden de stellingen die ingebracht zijn ongelooflijk

Afgelopen avond werd er veel gesproken over de stellingen die ingebracht zijn door Rupert en Babette. Zo hebben Sasha, Bern en Jan-Willem het erover in de kas. Het drietal vindt het te gek voor woorden wat er gebeurd is.

Jan-Willem vindt het echt ongelooflijk. Ik had het niet veracht dit niveau. Dit is nooit mijn wedstrijd geweest, dit heeft daar ook niets mee te maken. Klopt antwoordt Bern en Jan-Willem denkt om een punt te zetten ze allemaal op groen moeten staan. Dan staan ze wel met hun bek vol tanden merkt Sasha op. Het gebeurt toch gaat Jan-Willem verder. Dus we moeten op groen gaan staan en niks zeggen, verder gaan alsof er niks gebeurt is. Bern betwijfeld of het werkt. Een tijdje geleden is het hek van de dam gegaan. Het worden nu niet 2 maar 4 films in de maand, het is gemakzucht. Dat is het ook antwoordt Jan-Willem, ik wil er niks van hebben. Geld hier interesseert mij geen fluit. Ik heb ook nog 250 euro zegt Bern, ik dacht bijna Moraima ik geef het aan je en koop een pruik. Ben je gek antwoordt Jan-Willem, de pruik wordt nu aangehaald voor excuus dat ze weer kunnen roken.Het is zo doorzichtig als 10.000 man. Het snoepgeld hebben we ook nog niet gehad, dat ze het voor zichzelf kunnen verantwoorden. Ik probeer gewoon neutraal te blijven zegt Sasha, anders wordt je gillend gek en boos. De enige die je dan hebt is je zelf.

Als ik dit allemaal geweten had dan had ik er niet aan mee gedaan zegt Jan-Willem dan. Ik zit er nu in, ik ben geen opgever maar… Bern snapt het wel, ik had ergens gehoopt dat we elkaar zouden blijven uitdagen in leuke dingen organiseren, creatief te blijven. Maar om er nu bakken met geld erin te steken was niet mijn insteek waarom ik hier ben gekomen. Het wordt ook niet leuker benadrukt Jan-Willem. De simpelheid straalt er aan alle kanten vanaf. De wedstrijd is verandert toen de 25x vanaf ging. Als dat van te voren bekend was geweest had ik mijn handtekening niet gezet en meegedaan. Het is gemakzucht merkt Bern op en Sasha is blij dat ze hier een goed gesprek over heeft gehad met haar vader. Eigenlijk moet ik er gewoon om lachen zegt Jan-Willem. Dat kun je het beste ook doen antwoordt Bern maar dat is wel lastig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.4]

Laat een reactie achter