Home » Er gaat 8500 euro van de prijzenpot, elke deelnemer krijgt 500 euro vrij te besteden

Er gaat 8500 euro van de prijzenpot, elke deelnemer krijgt 500 euro vrij te besteden

Afgelopen avond was het weer tijd om te stemmen op een stelling. Een stelling waarvan als deze goedgekeurd wordt er veel geld uit de prijzenpot gaat. Gisteren werd namelijk een stelling ingebracht voor 500 euro per persoon vrij te besteden. Deze is ontstaan doordat Moraima een dure pruik wil bestellen en de rokers graag tabak willen. Het idee is toen ontstaan om iedereen 500 euro te geven. Maar gaat een meerderheid akkoord?

Zoë roept de groep bij elkaar, de stelling voor 500 euro per persoon vrij te besteden. Wil iemand daarop reageren? Ja zegt Babette, als we dit doen zijn de tabak stellingen van tafel. Iedereen kan dan zelf inkopen voor het einde van de tijd. Het komt dan niet meer terug. Dat wist ik niet zegt Wendy. Dat is toch raar… De groep gaat staan en Zoë telt de stemmen. Er stemmen 10 deelnemers op groen. Dat betekent dat de stelling doorgaat, iedereen krijgt dus 500 euro. Lekker zegt Moraima blij. De groep gaat daarna weer uit elkaar. Omdat de stelling doorgaat zal er 8500 euro van de prijzenpot afgaat. Maar van de tabak stellingen is de groep wel verlost…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

1 Reactie

JG vd Meijden 12 mei 2023 - 07:44

Schandalig ze kunnen niet met geld omgaan. En die pruik van moraima krijgt ze vergoed van de zorg verzekering

Beantwoord

Laat een reactie achter