Home » Eunice gaat zichzelf ten rade na de ruzie met Mirthe en wil er nog niet veel over praten

Eunice gaat zichzelf ten rade na de ruzie met Mirthe en wil er nog niet veel over praten

Mirthe heeft een gele kaart gekregen omdat ze de gedragsregels overtreden heeft toen ze ruzie had met Eunice. Erik besluit uiteindelijk even kort met Eunice erover te spreken.

Je bent geschrokken natuurlijk merkt Erik op. Natuurlijk antwoordt Eunice, ik zag het niet aankomen. Ik ging weg… Ik probeerde gewoon te begrijpen wat voor Jan-Willem een salade is. We zijn allemaal anders. Zullen we ergens gaan zitten stelt Erik voor, dat praat wat makkelijker. Eunice antwoordt liever nu even niet. We praten later, ik ben nu bezig met iets aan het schrijven. Dat is mijn sociale spiegel. Ik ga mijzelf ten rade. Ik praat met mijzelf, wat heb ik gedaan om dit te veroorzaken. Dan kom ik er wel uit, ik ben nog een beetje in shock zeg maar. Dat snap ik antwoordt Erik. Eunce verteld verder dat ze geroepen werd. Ik vertelde ook ik ben zo gezegend, gisteren was een kei lastige dag omdat mijn zus een jaar overleden is. Ik voelde de liefde van iedereen, begrip en voelde mij zo gezegend. Vandaag was echt een dag ik heb veel aan mij leven. En toen kwam dit en dacht ik moet mijzelf ten rade gaan. Even met mijzelf praten. Als we er beiden klaar voor zijn hebben we het erover zegt Erik. Ja antwoordt Eunice, bedankt voor het vragen.

Daarna gaat Erik buiten zitten bij Jan-Willem. Dit is een dure maand, 18.5 K uit de prijzenpot. In theorie dan voegt hij eraan toe. En er zullen er nog wel meer volgen merkt Jan-Willem op. Je doet er niks meer aan zegt Erik maar het is wel erg jammer dat het is gebeurt…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.4]

Laat een reactie achter