Home » Mirthe gaat afstand nemen van Eunice

Mirthe gaat afstand nemen van Eunice

Mirthe en Jeffrey hadden afgelopen avond een gesprek over de rumoerige dag. Mirthe heeft immers een gele kaart gehad. Jeffrey besluit te vragen hoe het met haar is.

Hoe is het begint Jeffrey het gesprek. Mirthe geeft Jeffrey een knuffel en zegt dat het wel goed is. Heb je goed geslapen vraagt Jeffrey door. Ja laat Mirthe weten en Jeffrey benadrukt dat ze zich niet meer zo druk moet maken. Het was even onwerkelijk zegt Mirthe en volgens Jeffrey duurt het een dag. Even er doorheen bijten. Na 48 uur ben je weer van het gevoel af. Ik denk het ook wel antwoordt Mirthe, ik ben ergens ook wel opgelucht. Dat het nu echt een keer stopt. Dat snap ik zegt Jeffrey, jammer dat het op deze manier moet. En jammer dat ik dat woord gebruikt het vult Mirthe aan. Ik probeerde duidelijk te maken voor iedereen gaat Jeffrey verder. Neem het dan tot je en dat je elkaar dan niet tot emoties drijven. Ik had het niet verwacht geeft Mirthe toe. Ik was 40 uur wakker geweest, 8 uurtjes geslapen. Jeffrey denkt dat het een opstapeling is van, het suddert al enige tijd. Dat is waar zegt Mirthe maar ook dat ik echt heb gegooid. Hebben jullie al gepraat vraagt Jeffrey dan. Nee laat Mirthe weten, zij werd naar achter gehaald. Ik zei toen nog iets tegen Jan-Willem en toen flipte ik echt. Hij zag niet dat gedrag wat ze vertoonde. In deze situatie viel het mee, ik werd weer gesust en weer die blik. Laat je nooit tot het uiterste drijven adviseert Jeffrey haar. Zij weet het nu ook. Het zijn de verkeerde energieën die je er dan ingooit. Je mag het ten alle tijden zeggen maar niet op zo’n manier. Ik neem afstand van haar deze maand benadrukt Mirthe.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.8]

Laat een reactie achter