Home » De groep moet hoelahoepen voor geld, Jasper en Eunice willen het 9 uur volhouden om het bedrag te verdubbelen

De groep moet hoelahoepen voor geld, Jasper en Eunice willen het 9 uur volhouden om het bedrag te verdubbelen

Na de stellingen waar op gestemd zijn duurt het niet lang of het alarm in de loods gaat af. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. Ook dit keer moeten de deelnemers erg lang wachten voordat ze de loods weer in mogen…

Als de deelnemers na ruim een uur de loods in mogen liggen er hoepels klaar. Eerder kreeg de groep al 2 hoepels om mee te oefenen. Ook wordt duidelijk dat er in dat uur nieuwe camera’s zijn opgehangen. De deelnemers hebben het erover. Als de plaspauze erop zit neemt de stem het woord en verteld wat de bedoeling is. Beste deelnemers, jullie hebben al een tijdje kunnen oefenen! Dus het wordt tijd om de heupen eens lekker los te gooien. Jullie gaan allemaal hoelahoepen. Jullie brengen allemaal zo dadelijk te gelijkertijd de hoepel in beweging om jullie middel. Vanaf dat moment mag je de hoepel niet meer vastpakken. En hij mag ook niet vallen. Elke hoepelende deelnemer verdiend het komende uur per hele minuut 1 euro voor de huishoudpot. Maar jullie kunnen het bedrag wat jullie na 1 uur met zijn allen bij elkaar gehoepeld hebben ook nog eens verdubbelen. Dan moet minimaal één deelnemer het 10 uur volhouden om te hoelahoepen. Diegene die een poging wagen mogen na het eerste uur tot het einde maximaal 3 keer 1.5 minuut naar het toilet. En dit moet wel al hoepelend aangegeven worden. De tijd mag alleen besteed worden aan een toiletbezoek, eten en drinken doe je dus tijdens het hoepelen. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De deelnemers mogen daarna nog wat vragen stellen aan de scheidsrechter en dan begint de opdracht. Moraima zegt al dat ze het niet kan. Vervolgens gaat de zoemer en de groep gaat van start. Na een paar seconden valt Moraima haar hoelahoep en is ze af. De rest gaat door, steeds meer deelnemers vallen af. Uiteindelijk blijven Isaac, Jasper, Wendy, Rupert, Eunice en Sasha die het 1 uur volhouden! Ze hebben 477 euro verdiend. Jasper en Eunice blijven staan. Het lijkt erop dat ze nog 9 uur willen hoelahoepen. Eunice wil gewoon kijken hoe lang ze het volhoudt. En Jasper zegt lachend dat hij het voor een flesje wodka wel doet. Maar hij  twijfelt nog wel, hij weet dat hij het vol kan houden maar voor wie moet hij zich bewijzen. Hij besluit voorlopig nog even te blijven staan. Gaan ze het volhouden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Laat een reactie achter