Home » De stem actie van Mirthe tijdens de eliminatie wordt niet gewaardeerd

De stem actie van Mirthe tijdens de eliminatie wordt niet gewaardeerd

Nadat Mirthe gesproken heeft over haar stem tijdens de eliminatie. Waar ze spijt van lijkt te hebben gaat Wendy met Babette en Jeffrey naar buiten om erover te praten.

Wendy verteld dat Mirthe gezegd zou hebben dat het afgesproken was. Dat kan niet antwoordt Babette. Gert-Jan had gevraagd zet mij erop maar Moraima heeft dat niet gevraagd. Ze draait het nu gewoon om. Wendy verteld verder dat Mirthe gezegd heeft dat ze toch blij is dat Moraima blijft en Jan-Willem naar huis. Ik zei heh? dat is dan ook onzin waarom stem je erop dan? Mirthe zei ook dat ze tot het laatste moment getwijfeld had waarop ik zei dat ik dat raar vond. Babette laat dan weten dat Moraima ook naar Mirthe toe is gegaan. Morrie heeft gezegd Mirthe ik vind het heel raar, ik heb 2 dagen met je gezeten over Jan-Willem dit Jan-Willem zus, Jan-Willem zo. Nu krijg je de kans en ga je op mij. Het is een rare keuze die je gemaakt hebt. Nee zei Mirthe, ik had maar 2 minuten. Maar het is onzin wat ze zegt. Babette vindt het ook raar. Jeffrey vindt het bullsh*t. Dan stem ik op diegene die het haalt. Daar had ik bij moeten zijn, als iemand dat zegt…

Ook Jeffrey en Jasper praten over Mirthe. Jasper laat weten dat hij zijn eigen ding doet. Ik weet 4 mensen die ik niet hoef. Jeffrey merkt op dat als er iemand een masker heeft… Je staat voor l*l bij iedereen zegt Jasper. Het is gewoon niet meer nodig benadrukt Jeffrey. Je moet de volgorde gewoon niet veranderen als je snapt wat ik bedoel. Je moet ook gewoon bij jezelf blijven merkt Jasper op. Ze heeft het er gewoon zelf naar gemaakt zegt Jeffrey op. Zij had gewoon echt moeten gaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

Laat een reactie achter