Home » Jasper en Eunice zijn gestopt met hoelahoepen, Jeffrey geblesseerd en Moraima als manager?

Jasper en Eunice zijn gestopt met hoelahoepen, Jeffrey geblesseerd en Moraima als manager?

De deelnemers hebben een verdienopdracht gehad waarbij ze 1 uur lang moesten hoelahoepen. Ze hebben hier 477 euro mee verdiend. Jasper en Eunice willen nog 9 uur doorgaan om het bedrag te verdubbelen. Uiteindelijk na 1.5 uur geeft Jasper het op. Naar eigen zeggen heeft hij pijn. Eunice heeft nog nergens last van en is benieuwd hoe lang ze het vol kan houden. Ze blijft dan ook stug doorgaan. Maar na 2 uur valt haar hoepel en zit de opdracht er definitief op. Het bedrag wordt niet verdubbeld en blijft 477 euro.

Verder verloopt de middag tot nu toe rustig. Zo rustig dat een enkeling op bed ligt en zelfs ligt te slapen. Zoë krijgt hier dan ook een mailtje over van de productie. Ze gaat de deelnemers af die ze erop aanspreekt. Ook de slaapkamers moeten opgeruimd worden, het is een zooitje. Daarna gaat ze weer verder in het kantoor met het verwerken van bestellingen, mailtjes en uiteindelijk de boodschappen. Verder is Jeffrey geblesseerd, hij heeft last van zijn lies. Hij gaat dan ook naar Zoë zodat ze een mailtje erover kan tikken naar de productie. Nog wat later worden er weer wat bestelde spullen geleverd. Waaronder spullen van Zalando.

Babette heeft een gesprek met Isaac in de kamer. Het gaat over het management in een jaar van je leven. Babette zou het een leuk idee vinden om Moraima van eliminatie manager te maken. Isaac antwoordt dat het hem niets uitmaakt. Of het nou Babette, Moraima of Immi. Als het maar uit ons team is benadrukt hij. Dan is Moraima ook weer gespaard. En dat verdiend ze ook. Babette is het daar wel mee eens, ze zei wel dan moeten we haar helpen. En dat doen we ook maar we vertellen het aan niemand.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.6]

Laat een reactie achter