Home » Jeffrey gaat er niet uit voordat bepaalde mensen weg zijn

Jeffrey gaat er niet uit voordat bepaalde mensen weg zijn

Afgelopen avond zaten Jeffrey, Babette en Wendy op kamer 4. Het drietal bespreekt de finale maar ook het voorval wat er gebeurde tijdens het toernooi croquet.

Het drietal heeft het over de finale, volgens Jeffrey is de finale nog niet zo dichtbij. Duurt lang hoor een kwartaal. Babette is het daarmee eens. Er zijn wel een aantal mensen waarvan ik denk nee. Daarom kan ik ook niet eerder weg totdat die eruit zijn merkt Jeffrey op. Maar ik ga hier zeker in bepaalde dingen nog een theater ophalen maar ik ga niet meer voor dingen uithoren en dat soort dingen. Net zoals Janet, wat ben je dan allemaal aan het doen? Gaan we op Erik? Dan denk ik trappen we daar nog in na 8.5 maand joh? Denk je dat die beelden niet worden uitgezonden? Dan denk ik wat ze je jezelf voor l*l. Helemaal vol overtuigd. Hij trok helemaal weg op dat stippie. Ga leven en doe normaal. Je moet iedereen maar tevreden houden hier. Trek die luier uit en ga normaal doen hier. En druk aan het einde van de maand gewoon lekker op een kop waarvan je het al lang hebt afgesproken. Wat zit ik hier te doen? Dan zou ik hier voor 10 minuten voor saus gaan staan omdat Tony (Marciano) te laat aan komt lopen en vlinder (Mirthe) is het er nog mee eens ook. Die wil met iedereen vrienden zijn maar drukt wel op iedereen zijn kop. Denk je dat ik daarbij ga staan of zo? Ik heb schijt aan jan en alle f*cking man. Ik ben het spuugzat. En bij het eerst volgende k*t spel vraag me dan niet. Het is een neppe bedoeling hier. Hier kan het allemaal omdat we bang zijn. Ik ben het zo zat, die komen nog van een koude kermis thuis straks. Maar sommige dingen hoeven gewoon niet meer na 8.5 maand. Wendy antwoordt heel veel dingen niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter