Home » Zoë krijgt haar foto voor op het kantoor en Isaac legt Mirthe uit waar Jeffrey zijn gedrag vandaan komt

Zoë krijgt haar foto voor op het kantoor en Isaac legt Mirthe uit waar Jeffrey zijn gedrag vandaan komt

Afgelopen avond riep Isaac de groep bij elkaar. Hij deed alsof hij een stelling de groep in wilde gooien, 300 euro vrij te besteden per persoon. Maar dat was dus niet echt, hij is enige tijd bezig geweest met een fotolijst met Zoë erop voor in het managerskantoor. Die hij dan ook aan haar overhandigt. Zoë vindt het echt een lelijke foto maar is er toch wel blij mee. Met Isaac gaat ze richting het kantoor om een geschikt plekje te vinden waar haar foto kan hangen.

Wat later heeft Mirthe nog een goed gesprekje met Isaac over Jeffrey. Ook hier komt het gedrag van Jeffrey ter sprake. Het is gewoon gespeeld en al heel lang zo merkt Mirthe op. Je moet er geen aandacht aan geven merkt Isaac op. Gewoon lekker goedemorgen, hallo en tot ziens. Geef het een plek en kijk vooruit. Mirthe vraagt zich af waarom Jeffrey dat blijft doen, hij heeft toegegeven dat het een rol is. Isaac denkt dat dat misschien zijn manier is om te overleven. Het is saai, wat doe je als het saai is? Het is ook uit verveling. Mirthe vindt dat hij dan ook wel iets kan verzinnen. Isaac zegt dat iedereen anders is. En als je het aandacht geeft is dat precies wat hij wil hebben. Het is nergens voor nodig zegt Mirthe. Ik vind het zonde want hij is zo leuk voor de rest. Hij is gewoon aanwezig en je komt er niet omheen zegt Isaac.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

Laat een reactie achter