Home » Jeffrey legt aan Janet uit waarom hij zo boos werd over de tweede stelling rondom de föhn

Jeffrey legt aan Janet uit waarom hij zo boos werd over de tweede stelling rondom de föhn

Jeffrey is erg boos geworden omdat er opnieuw gestemd moest worden op de aanschaf van een nieuwe föhn. Aanvankelijk zou deze 65 euro kosten maar werd toen ineens 89 euro. En daar kwamen nog de benodigdheden voor een reparatie bij, een soldeerbout en tin. Dit alles schoot bij Jeffrey in het verkeerde keelgat. Janet nam het tijdens deze discussie voor Erik op. Later besluiten de twee in kamer 4 nog eens over de gebeurtenis te praten.

Jeffrey zegt dat hij voor proberen is, maar nu hoor ik ze niet en dat is heel mijn probleem. Toen ik opperde om een statafels en barkrukken te maken voor 100 euro kreeg ik een hele tirade. Dat was ook proberen en dat had zijn geld al lang terugverdiend ondertussen. En dan denk ik ja die mensen lopen allemaal met hun luiertje rond bang voor hun positie. Het is niet tegen Erik en naar jullie. Ik kan niet in namen praten en daarom zeg ik jullie zijn allemaal bang. Diegene weten zelf wel wie ik bedoel. Ja antwoordt Janet, we zijn eerst akkoord gegaan met het proberen. Toen hebben we ook gezegd er komt een nieuwe föhn, klaar. Dat het wat duurder is geworden kan Wendy ook niks aan doen. We hebben gestemd we gaan het proberen anders komt er een nieuwe föhn. Ik ben ook voor proberen benadrukt Jeffrey. Maar ze zijn op elke euro uit. Nu hoor je ze niet. Maar in de wandel kamers hebben ze weer een grote mond. Gooi dat er nu dan ook uit, ik word daar ook een beetje moe van, gooi het er dan ook uit. Het gaat mij niet om de stelling, om het geld. Ik hou niet van het schijnheilige gedoe. Ik word er een beetje moe van en een paar houden het in stand. Dan  denk ik van hou je mond of praat niet tegen mij. Ik snap je wel antwoordt Janet. Ik wilde Erik ook een beetje verdedigen. Het was niet tegen Erik antwoordt Jeffrey. Maar het gaat niet lang meer duren want dan ga ik wel praten in namen, ik ben het zat. Volgens Janet mag dat ook best. Het was ook niet naar jou zegt Jeffrey. Janet antwoordt dat ze dat ook wel weet. Jij wilde gewoon iets uitlokken waardoor ze naar voren stapte toch? Ja zzegt Jeffrey en Janet laat weten dat ze snapt wat hij bedoeld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Laat een reactie achter