Home » De deelnemers moeten het alfabet in gebarentaal leren en problemen met de nieuwe recordpoging

De deelnemers moeten het alfabet in gebarentaal leren en problemen met de nieuwe recordpoging

Op deze rustige en toch wel een beetje brakke dag voor sommige deelnemers is Eunice achter bij de productie geweest. Ze heeft informatie over het record op een been staan. Hier heeft Bern veel op geoefend. Maar die recordpoging lijkt niet door te kunnen gaan.

Op een been staan gaat niet door laat Eunice weten. Ze hebben geen films en extra informatie kunnen vinden. De officiële richtlijnen. Het kan ook tot 9 maanden duren voordat er reactie komt. We hebben wel de richtlijnen gekregen uit het boek maar ze willen het 100 procent. En vergelijken met een filmpje, ze hebben niks kunnen vinden. Het gaat dus niet door. Ik heb gevraagd of we dan een record mogen uitproberen voor we er een kiezen maar dat mag niet. Dus als we het tomaten record kiezen is het dat. Dus we moeten een keuze gaan maken, ik ga de groep bij elkaar roepen. Ik vind het heel vervelend. Zo reageert Bern, je kunt er niks aan doen hoor maar… Poh sta ik daar voor niks. Dan hoop ik maar dat ze een reactie of video weten te krijgen…

Uiteindelijk besluiten de deelnemers te oefenen met het record tomaten eten. Rupert lijkt het tot nu toe het snelste te kunnen. Verder verloopt de dag rustig. Zoë krijgt nog wel een mailtje dat er een brief in de brievenbus zit. Ze loopt er heen en het blijkt een alfabet in gebarentaal in te zitten. Zoë gaat ondertussen iedereen op de hoogte brengen. Uiteindelijk zien we veel bewoners gebarentaal leren. De groep verwacht dat ze misschien wel een zin moeten maken of een woord aan elkaar doorgeven tijdens een opdracht. Maar wanneer dat gaat zijn is nog even afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.4]

Laat een reactie achter