Home » Janet, Moraima en Mirthe hebben buiten geslapen en de deelnemers oefenen veel met gebarentaal

Janet, Moraima en Mirthe hebben buiten geslapen en de deelnemers oefenen veel met gebarentaal

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Janet, Mirthe en Moraima hebben vannacht buiten geslapen. Het drietal lag op de cabana. Het lag volgens de dames heerlijk. Erik komt zelfs een ontbijtje op bed brengen. De dames genieten er lekker van. Maar er wordt ook veel met het alfabet in gebarentaal geoefend. Gisteren ontving manager Zoë dit in de brievenbus. Zo overhoren Erik en Mirthe elkaar en kijken of het alfabet er al een beetje in zit. De deelnemers verwachten dat er binnenkort een verdienopdracht komt. Maar wat het precies gaat zijn is nog even afwachten. Verder verloopt de dag tot nu toe zeer rustig. Eunice en Babette verzorgen het eten en zijn druk bezig in de keuken.

Daarna is het tijd om weer een record te oefenen. Het record geblinddoekt op een been staan gaat immers niet door. Gisteren oefende een aantal deelnemers al tomaten eten en vandaag staat amandelen eten op het programma. Ook dat lijkt een lastige te zijn. Amandelen zijn vrij droog. Het lijkt erop dat Wendy en Janet dit het snelste voor elkaar krijgen. Eunice gaat nog wat zaken navragen. Verder wordt er vooral veel van het mooie weer genoten. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 3.5]

Laat een reactie achter