Home » Wendy vindt het apart dat het 100 dagen feestje ineens af wordt gekapt

Wendy vindt het apart dat het 100 dagen feestje ineens af wordt gekapt

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Een aantal deelnemers hadden het plan om een 100 dagen evenement te organiseren. Een evenement waarbij stilgestaan zou worden dat het nog 100 dagen duurt voordat het programma afgelopen is. Maar dat lijkt niet meer door te gaan.

Het is toch logisch dat ze het niet leuk vindt zegt Wendy tegen Marciano. Zonder dat ze het zelf wist, wie heeft dat besloten? Niemand doet het meer antwoordt Marciano. Wij kunnen dat toch zelf doen merkt Wendy op waarop Marciano vraagt wie wij is. Jij, ik, Babette en ik. Je krijgt het niet meer binnen 1 dag geregeld zegt Marciano. Het enige wat je kan regelen is de drank en de dj booth buiten. Meer wilde je toch ook niet regelen antwoordt Wendy. Marciano zegt dat ze samen in de kas hebben gezeten en ze er niet uit kwamen. We zouden erop terug komen, toen zijn er mensen gaan mailen. Dat vind ik ook prima maar pak het dan op, dan trek ik mij terug. Gisteren hadden we het nog over de drank zegt Wendy en dan laten we het bestellen. Dat heb je in de avond besloten dan? Ja zegt Marciano, ik dacht dat het nog geannuleerd kon worden. Jeff liep er gisteren ook k*t bij en hij zei bekijk het maar. Dat wil niet zeggen dat de rest dan niks mag antwoordt Wendy. Omdat hij zich niet lekker voelt is iedereen er de dupe van. Wij moeten nu gaan schakelen omdat hij zich terug trekt en ik vind dat persoonlijk niet fijn benadrukt Marciano. Ik trek mij ervan terug, Babette zei dat ze er op die manier ook geen zin in had. Dan annuleren we het, heel simpel. Daarom vroegen we of de drank onderweg was. Ik had het wel leuk gevonden zegt Wendy. Wij allemaal antwoordt Marciano maar als het op zo’n manier gaat is het vervelend. Wendy vraagt zich af waarom hij dat dan niet eerder had verteld. Ik dacht dat we het samen zouden doen. Het is uit elkaar gevallen dat is wat er nu speelt zegt Marciano. Omdat we blijkbaar niet met elkaar praten merkt Wendy op. Het is kl*te voor Zoë maar het is niet zo dat we geen eten hebben. Volgens Wendy had het niet veel spectaculairder kunnen worden dan slingers in de tuin. Je kunt niet meer doen in 3 dagen. Hij wilde een lasershow en dat kan nu niet dus dan is gelijk het feestje afgekapt, dat vind ik apart. Marciano merkt op dat hij vanuit zijn visie bekijkt. We gaan gewoon met zijn allen proosten en als je toch iets anders wilt moet er een plan gemaakt worden maar het is nog maar 1 dag. Is goed antwoordt Wendy en loopt weg…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.4]

Laat een reactie achter