Home » Alarm in de loods: de obstakel run van Isaac veranderd in een verdienopdracht

Alarm in de loods: de obstakel run van Isaac veranderd in een verdienopdracht

De deelnemers hebben vandaag een feestelijk ontbijt gehad. Dit om te vieren dat het programma nog 100 dagen duurt. Daarna is het tijd om de obstakel run te doen. Isaac roept de groep bij elkaar, hij benadrukt dat veiligheid bovenaan staat. Vervolgens loopt hij heel het parcours en verteld wat de bedoeling is. Als hij over het laatste opblaasbare obstakel is gaat het alarm. De deelnemers moeten naar de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. De deelnemers verwachten dat ze iets met gebarentaal moeten doen. Eerder ontvingen ze het alfabet in gebarentaal. Er wordt dan ook flink geoefend.

Als iedereen de loods in mag is het grote opblaasbare obstakel in de loods leeggelopen. De stem neemt vervolgens het woord en verteld wat de bedoeling is. Beste deelnemers, over 100 dagen is bekend wie de winnaar is van die gigantische prijzenpot. En om dat te vieren gaan jullie nu de door jullie zelf gebouwde stormbaan als verdienopdracht spelen. Jullie gaan zo dadelijk in duo’s deze opdracht uitvoeren. Halen jullie dit binnen 2 minuten? Dan verdienen jullie als duo 40 euro voor de huishoudpot. Haalt een duo dit niet binnen de tijd dan gaat er 50 euro van het verdiende bedrag af. Maar iedereen moet de finish halen, anders verdienen jullie helemaal niets. De manager zal door middel van het trekken van ballen duo’s vormen.

Zoe stelt daarna de volgende duo’s samen: Mirthe & Rupert, Janet & Eunice, Jasper & Imaddidin, Moraima & Zoë, Bern & Wendy, Erik & Marciano, Jeffrey & Babette en Isaac & Sasha. De stem laat daarna weten dat ze 5 minuten de tijd krijgen om zichzelf voor te bereiden. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes. Daarna laat de scheidsrechter nog eens zien wat er op het parcours allemaal moet gebeuren. De duo’s mogen elkaar helpen. En als een obstakel niet goed uitgevoerd wordt moet het overnieuw. Daarna gaan de duo’s een voor een de stormbaan af. En het blijkt toch wel moeilijk te zijn. De meeste halen het dan ook niet binnen de tijd. Maar iedereen doet zijn en haar uiterste best de volledige stormbaan toch helemaal te doen. Moraima weet het ook te halen met hulp van Zoë. Mirthe & Rupert, Imaddidin & Jasper, Erik en Marciano weten 40 euro te verdienen. De rest haalde het niet binnen de tijd en daarmee ging er 50 euro per duo van het verdiende bedrag af. Het totaal kwam op -130 euro. De stem laat op het scherm weten dat ze 0 euro hebben verdiend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 3.9]

Laat een reactie achter