Home » Zoë wil deze avond geen zuipfestijn, Babette vertrouwd Rupert niet en plezier in de tuin

Zoë wil deze avond geen zuipfestijn, Babette vertrouwd Rupert niet en plezier in de tuin

Nadat de obstakel run van Isaac ineens een verdienopdracht werd kletsen de deelnemers nog even na. Een enkeling vindt het jammer dat er niets verdiend is. Maar als het individueel zou zijn geweest was de kans wel wat groter. Ook wordt er over de boodschap van de stem gesproken. Over 100 dagen weten ze wie de winnaar is. Maar dat kan volgens Sasha ook al over 80 dagen zijn. In ieder geval niet later dan 31 augustus merkt Erik op. De rest van de middag wordt er nog gebruik gemaakt van de grote opblaas obstakels op het terrein, is er een muziekje en uiteraard ook een drankje.

En een aantal deelnemers besluiten toch nog een keer de obstakel run die Isaac georganiseerd had nog eens te doen. Isaac houdt de tijd bij van de deelnemers die nog een keer mee doen. Deze run is wel wat simpeler als die van de verdienopdracht. Babette en Wendy zitten buiten ook nog even te kletsen over Rupert. Babette laat weten dat ze Rupert niet meer kan vertrouwen. Ik had een keer over kamer 3 wat gezegd en Rupert ging gelijk naar Eunice dat ze op haar wilde stemmen. En ondertussen gouden kettingen kopen. Moraima gun ik het als ze manager wordt. Hoe moet zij het anders halen? Niet antwoordt Wendy, dan valt ze af. Je moet jezelf beschermen maar niet haar. Ik vind het wel moeilijk geeft Babette toe. Volgens Wendy moet ze niet vergeten dat als ze haar kunnen pakken ze het ook doen. Dat moet je niet vergeten.

Verder is Zoë niet van plan om veel drank beschikbaar te stellen voor de rest van de dag. Aanvankelijk zou er een feest georganiseerd worden maar dat ging niet door. Babette vraagt om duidelijkheid en Zoë legt uit dat ze de rest wil bewaren zoals de sterke drank. Het hoeft geen zuipfestijn te worden. Babette denkt dat ze gewoon moet kijken hoe het loopt. Een fles wijn, 1 krat bier en wat frisjes is toch voldoende benadrukt Zoë. Er is wel wat geweest. Babette wil het alleen maar weten voor als er weerstand komt. Ja ik maak de call laat Zoë weten. Ik zou gewoon na het eten even kijken zegt Babette. Ik ga het gewoon niet allemaal niet naar beneden doen antwoordt Zoë. Niet lang daarna maken de deelnemers zich klaar voor een gezellig etentje in de loods. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.9]

Laat een reactie achter