Home » Erik is kwaad op Marciano en gebruikt een verboden scheldwoord…

Erik is kwaad op Marciano en gebruikt een verboden scheldwoord…

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken en er is ruzie ontstaan tussen Marciano en Erik. Marciano zou een grap hebben gemaakt en dat schoot bij Erik in het verkeerde keelgat.

Kan ik dan bij jou om 8 uur in de morgen terecht zegt Marciano, het is gewoon half 12. Je loopt allemaal op, op, op, op mij te k*nkeren zegt Erik geïrriteerd terug… Hey, pas op wat je zegt he merkt Marciano op. Ik heb niks over jou gezegd, jij mengt je nu in een gesprek wat niet over jou gaat. Je zei vanmorgen toch dat ik nog lag te slapen antwoordt Erik. Dat was een grap man gaat Marciano geïrriteerd verder, wat zit je nou te huilen huilebalk. Ga naar binnen. Jij loopt heel de tijd te schreeuwen tegen mij zegt Erik terug. Ga naar binnen gek zegt Marciano gepikeerd. Iedereen maar commentaar hebben zegt Erik op zijn beurt.

Isaac komt daarna in de loods en Marciano legt uit wat er gebeurd is. Die man lag hier met zijn ogen zo dicht, ik zeg je kon ook gewoon bij ons komen slapen. Wordt ie boos, heeft hij zijn moment gezocht om wat te zeggen nu. Jeffrey hoort het ook aan en merkt op dat hij het niet snapt. Waarom maak je die opmerking? Erik antwoordt dat hij heel de ochtend al bezig is. Marciano benadrukt dat het een geintje was en niet iets serieus. Het was gewoon een grapje. Zou Erik hier ook een gele kaart voor krijgen? Mirthe kreeg immers ook een gele kaart toen ze dat woord gebruikte tijdens een ruzie met Eunice

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Laat een reactie achter