Home » Zoë had liever Jeffrey zien vertrekken als Jan-Willem en Isaac brengt een stelling in

Zoë had liever Jeffrey zien vertrekken als Jan-Willem en Isaac brengt een stelling in

Zoë raakt maar niet uitgepraat over de ruzie die ze eerder met Jeffrey had. Als ze met Babette weer in het kantoor zit bespreekt ze het voorval weer.

Babette zegt dat ze zich erbuiten moet houden. Daar lijkt Zoë het mee eens te zijn, dadelijk moet ik mijn eigen gele kaart voorlezen. Dus niet met koffie gooien want dat is precies wat hij wil benadrukt Babette. Zoë hoopt dat er wel wat gaat gebeuren want zo haalt hij de finale. Terwijl er vanaf het begin werd gezegd hij moet eruit. Alle 39 mensen hebben dat grotendeels gezegd en we zitten nu op 16. Babette vraagt zich ook af wat hij er nog wil doen. Niks antwoordt Zoë, hij zit zijn tijd uit. Hij heeft zijn hoogtepunten al behaald, manager, eliminatie gehaald en Kim ontmoet. Hij verveeld zich ook gewoon, misschien heeft hij ook wel last van zijn hormonen. Daarom denk ik zou het eindelijk? Zou hij aan de beurt komen? Ik denk het niet… Dan staan wij dadelijk in de finale met Isaac. Ik sta liever tegenover een Sasha, Isaac, Bern en Marciano. We doen er zelf aan mee en dansen naar hun pijpen eigenlijk. Alles wat ze wilde hebben we eigenlijk gedaan. Maar ik had liever Jeffrey weg dan een Jan-Willem. Wees hem gewoon een stapje voor benadrukt Babette. Hij probeert het gewoon, diegene die hapt is de l*l. Als hij weet dat hij je kan pakken dan blijft hij je pakken.

Wat later roept Isaac de groep bij elkaar voor een stelling. Het gaat om 28 euro voor 4 extra pijlen voor de handboog die sinds kort op het terrein is. Groen is ja en rood is nee. De deelnemers gaan staan en een meerderheid stemt voor. Er worden dus extra pijlen besteld. Bedankt jongens laat Isaac weten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Laat een reactie achter