Home » Erik beschuldigd Moraima dat ze hem expres een elleboog gaf

Erik beschuldigd Moraima dat ze hem expres een elleboog gaf

De dag gaat na de lange verdienopdracht van vandaag verder rustig voorbij in een jaar van je leven. Er is mot ontstaan tussen Erik en Moraima. Volgens Erik zou Moraima hem een elleboog hebben gegeven.

Terwijl Erik in de hangmat ligt roept Moraima dat het niet expres was. Het is niet waar! Ik struikelde, waarom doe je zo idioot joh. Erik gaat er tegenin en Moraima onderbreekt hem, je zit niet met je ogen deze kant joh. Je hebt me daar niet zien staan, ik struikelde en heb mij vastgehouden. Doe rustig doe chill, daag! Moraima loopt daarna naar de keuken. Expres zegt Moraima, conjo expres. Ik deed het niet expres dat ga ik wel zeggen. Rupert lacht en Moraima gaat weer naar Erik. Het is niet expres hoor benadrukt ze. Oke dan is het niet waar antwoordt Erik. Je kwam aanlopen met wat doet die man daar. Ik lig hier gewoon zoals wel meer mensen hier doen. En even later krijg ik een elleboog tegen mijn hoofd. Als het expres is dan zeg ik het wel antwoordt Moraima. Zo kwam het wel over zegt Erik. Je kwam al aanlopen, kwaad dat ik hier lig. Hou je mond joh zegt Moraima op haar beurt. En even later krijg ik een elleboog tegen mijn hoofd gaat Erik verder. Dat is niet waar zegt Moraima nog een keer. Als het waar is zou ik het zeggen. Dan heb ik het verkeerd ingeschat geeft Erik toe en volgens Moraima kan hij dan ook sorry zeggen. Jij zegt ook geen sorry merkt Erik op. Ik hoef dat ook niet benadrukt Moraima. Jij doet een elleboog tegen mij aan en zegt geen sorry zegt Erik. Ik heb dat niet gedaan roept Moraima, wat l*l je uit je nek gek! Dat heb ik niet gedaan. Oke zegt Erik en Moraima is van mening dat Erik elke keer denkt dat hij gelijk heeft maar dat is nu echt niet zo. Moraima legt daarna aan Eunice uit dat ze struikelde en tegen Erik aan botste. Dit is toch idioot, als ik het expres heb gedaan zeg ik het wel. En Erik, die zegt op zijn beurt niks meer…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

Laat een reactie achter