Home » De 24 uur durende knoppen opdracht zit erop en een deel van de loods is omgetoverd naar restaurant

De 24 uur durende knoppen opdracht zit erop en een deel van de loods is omgetoverd naar restaurant

De deelnemers hebben een 24 uur durende opdracht, ze moeten knoppen ingedrukt houden om geld te verdienen voor de huishoudpot. Er zijn nog 3 van de 4 knoppen over, eerder maakte Janet een foutje waardoor de knop en dus ook geld afviel. In de middag worden Babette, Mirthe, en Sasha afgelost door Rupert, Imaddidin en Wendy. Het drietal besluit er de komende uren maar het beste van te maken. Er wordt wat gekletst en gezongen om de tijd door te komen.

Als de tijd er dan eindelijk op zit telt de groep af naar 0 en Rupert laat al snel de knop los. Ook Wendy en Imaddidin volgen. De groep klapt en de stem laat het bedrag op het scherm zien wat ze verdiend hebben voor de huishoudpot. Elke knop zou 125 euro opbrengen er waren nog 3 knoppen actief dus er is een bedrag van 375 euro verdiend! Aan het begin van de avond heeft Bern iets voor de groep georganiseerd. Een deel van de loods is namelijk omgetoverd tot restaurant. In restaurant Le loods genieten de deelnemers van lekker eten. Bern  heeft zich netjes aangekleed als ober en de rest van de groep zit aan mooi aangeklede tafels. Bern neemt de bestellingen op en in de keuken wordt het eten bereid. Het beloofd een gezellige avond te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.2]

Laat een reactie achter