Home » Jasper lijkt naar Wanda te willen en de deelnemers komen de nacht goed door met de knoppen opdracht

Jasper lijkt naar Wanda te willen en de deelnemers komen de nacht goed door met de knoppen opdracht

Gisteren kregen de deelnemers de opdracht om 4 knoppen 24 uur ingedrukt te houden om zo geld te verdienen. De eerste fout was al snel gemaakt. Janet hield de knop niet goed vast en het alarm ging. Wat betekent dat er nog maar 3 knoppen werken. Moraima, Marciano en Bern houden het lang vol. Moraima wordt na ruim 5 uur afgelost door Isaac. Bern en Marciano volgen al snel en worden afgelost door Zoë en Jeffrey.

Ondertussen lag Jasper afgelopen avond in bed. Hij had niet bepaald zin om de knop in te drukken en zat op dat moment ook niet lekker in zijn vel. Liggend in zijn bed kijkt hij naar de foto van Wanda. En vraagt of het tijd is om te gaan. Maar hij lijkt zich te hebben herpakt want hij lost Jeffrey weer af. Daarna pakt Erik de knop van Zoë over en Eunice Isaac. Zij halen de nacht door. De klok was in de nacht niet te zien en daardoor heeft de nachtploeg langer gestaan dan gepland. Babette, Mirthe en Sasha nemen het weer voor een paar uur over. En zo zijn de deelnemers nog wel even bezig. Vanavond rond 18:00 uur zit de opdracht erop. Gaat het de groep lukken om de 3 resterende knoppen nog ingedrukt te houden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.8]

Laat een reactie achter