Home » Onenigheid over tijden tijdens de knoppen verdienopdracht en Jasper had totaal geen zin

Onenigheid over tijden tijdens de knoppen verdienopdracht en Jasper had totaal geen zin

Mirthe, Babette en Sasha zijn druk bezig met de 24 uur verdienopdracht. De deelnemers moeten 24 uur lang knoppen ingedrukt houden. Mirthe heeft een dierenencyclopedie om zichzelf bezig te houden. Sasha luistert wat muziek en het drietal kletst af en toe om de tijd door te komen.

Er was nog wel wat onenigheid over de shifts, de ene deelnemers hebben korter gestaan dan de andere. Zoë maakt het niks uit, maar ik kwam hier en zo’n grote mond dat we aan het smokkelen waren en kort stonden. Maar ik kan er niks aan doen dat het scherm uitviel. Sasha vindt het echt bullsh*t. Het is dus een ding tussen Erik en Eunice omdat zij niet kunnen tellen. Ze voelde zich gehaast dat ze wakker gemaakt werden gaat Zoë verder. Misschien zijn ze 10 minuten eerder begonnen. Babette begrijpt het op haar beurt niet en Zoë zegt dat Erik erop stond. Als de hele issue is dat we nog geen 10 minuten langer voor elkaar over kunnen hebben slaat nergens op merkt Babette op. Het is een verdienopdracht ik snap het niet. Als dat al niet meer kan… Het ging meer de toon waarop zegt Zoë. Wat een bullsh*t zegt Babette.

Wat later komt Jasper erbij staan om met Babette te kletsen. Hij had echt geen zin en Babette vraagt hoe dat komt. Jasper legt uit dat hij er geen zin in had met die mensen. Toen wist ik nog niet met wie het was. Je had dat meteen kunnen zeggen merkt Babette op. Dat doe ik niet zegt Jasper en volgens Babette betaald hij er dan zelf de prijs voor. Ik heb ook gehoord dat je gezegd hebt dat als er binnen 1 minuut niemand komt je de knop los zou laten. Zo heb ik het niet gezegd antwoordt Jasper. Ik wilde dat mijn knop vastgehouden zou worden zodat ik kon plassen en andere mensen roepen. Ik was ook niet om te genieten geeft hij toe. Ik had gewoon slechte zin en nu ook nog. Ik ben dat niet van jou gewend antwoordt Babette.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.8]

Laat een reactie achter