Home » Jeffrey vindt dat de groep f*cking doorgedraaid is

Jeffrey vindt dat de groep f*cking doorgedraaid is

Afgelopen avond was de loods omgetoverd tot restaurant. De deelnemers genoten van lekker eten. Dit alles was georganiseerd door onder andere Bern. Toen iedereen lekker gegeten kreeg de gehele organisatie Bern, Sasha, Jasper en Janet een applaus. De groep klapt maar Jeffrey niet. Hij is er duidelijk niet van gecharmeerd.

Dit wil ik elke vrijdag roept hij. Jullie zijn allemaal f*cking doorgedraaid. Jullie zijn niet meer op deze planeet met zijn allen. Jeffrey loopt even weg en Isaac zegt aan tafel dat iedereen parra wordt omdat iemand voor het eerst kookt. Hij kookt elke vrijdag. Als Jeffrey weer aan tafel zit laat hij aan Isaac weten dat hij ooit een artikel gaat schrijven en het helemaal gaat uitleggen. Ik ga uitleggen hoe het ook wordt neergezet, hoe iemand is. Ik zal het beeld van iemand veranderen hoe goed diegene wordt neergezet. Ik brand je helemaal af. Ik kan er niet tegen, zo vies gemaakt. Ik hou daar niet van.

In de keuken laat Jeffrey ook nog even weten aan Moraima en Eunice wat hij van heel de situatie vindt. Ik zeg altijd zo, wat een ander kan kan ik beter. En als dit charmeoffensief, dan moet je de mijne straks eens zien. Wat gaan we van jou zien vraagt Moraima. Ik heb het zojuist bedacht laat Jeffrey weten als hij de keuken weer uitloopt…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Laat een reactie achter