Home » Isaac denkt dat ze in een andere fase beland zijn die in het voordeel kan werken

Isaac denkt dat ze in een andere fase beland zijn die in het voordeel kan werken

Afgelopen avond voordat Isaac met de inburgeringscursus kwam had hij nog een gesprekje met Jeffrey buiten. De twee kletsen over het spel, volgens Isaac zijn ze nu in een andere fase beland.

We zijn in een andere fase beland zegt Isaac. Ik denk ook in een fase die uiteindelijk in ons voordeel kan gaan werken. Want ze schieten zichzelf allemaal af links en rechts. Je ziet al namen vallen links en rechts. Je ziet verschuivingen en hoe men praat. Wij banjeren al vanaf het begin en zij gaan banjeren nu. Hun movement valt nu op bij anderen. Ook weer om hun eigen hachje te redden antwoordt Jeffrey. Tuurlijk zegt Isaac, dat doet iedereen hier. We gaan lekker focussen. Vooral dat zegt Jeffrey. We zien wel wanneer we moeten shinen en knallen zegt Isaac. Het is volgens Jeffrey weer wachten totdat ze hun kunstje mogen laten zien.

Daarna begint Jeffrey over Moraima als ze manager wordt. Ik moet het nog maar zien hoor. Je weet al wat er gaat gebeuren antwoordt Isaac met een lach. Je weet hoe ze kan zijn. Ik ga echt stuk van binnen antwoordt Jeffrey. Over wat ze allemaal zei vraagt Isaac. Ja antwoordt Jeffrey met een lach.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.8]

Laat een reactie achter