Home » Babette vindt dat mensen raar tegen haar doen

Babette vindt dat mensen raar tegen haar doen

Babette is teleurgesteld in Wendy als vriendin. Afgelopen avond besprak ze dit nog eens met Zoë en Isaac op het kantoor. Meerdere mensen doen volgens Babette raar tegen haar.

Babette zegt ik weet niet waarom ze zo raar tegen mij doen. Het komt gewoon door het drinken en roken. Hun gingen roken en Jasper kwam naar mij toe Babette ga je nu ook roken? Daarna weer sporten en bier drinken maar ze doen tegen mij heel raar. Dat gebeurd omdat jij een stap terug hebt gedaan van de alcohol en van het feest antwoordt Isaac. Voor de mensen met wie je alles deed is dat een groot verschil. Jullie deden altijd drinken feesten en nu heb je een stap terug gedaan. Voor hun is het gewoon f*ck waar zijn hun mee bezig? Babette verteld dat vanmorgen anderen ook tegen haar gezegd hebben dat Jeffrey gezegd heeft ze gaat nu 180 graden omslaan en over 2 dagen komt ze weer terug, zullen we er een wedje op leggen? Toen zei Jappie ik weet zeker dat ze het gaat volhouden. Dan denk ik bij mijzelf dat is toch onaardig? Je moet gewoon ervoor staan wat je gaat doen antwoordt Isaac. Zeg het gewoon en benoem het een paar keer. Ik heb al vanaf het 100 dagen feest gezegd dat ik niet meer ga drinken merkt Babette op. Ze geloven het niet aldus Isaac, als je het bij 2 feestjes laat zien zijn ze wel om.

Daarna gaat het over de managersverkiezing. Babette zegt dat het Wendy gegund was, toen werd het Zoë. Nu moet het Moraima worden en gaan mensen hun eigen weg. Dat vind ik ook raar antwoordt Isaac. Zoë maakt het niet uit wie het wordt, ik stem wel op Moraima. Moraima is onze eigen groep benadrukt Babette. Maar ik mag Janet wel heel erg als persoon.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Laat een reactie achter