Home » Babette is teleurgesteld in Wendy als vriendin

Babette is teleurgesteld in Wendy als vriendin

Afgelopen avond kwam er een fiets in een jaar van je leven. Janet heeft deze gekocht. Na de verdienopdracht van vandaag heeft Isaac een fietsexamen uitgezet voor de deelnemers. Dit als onderdeel van de inburgeringscursus. Iedereen die wil mocht een rondje op het parcours. De ene gaat het makkelijker af als de andere. Maar het was een leuke middag!

Daarna zitten Zoë en Babette even op het kantoor te kletsen. De twee bespreken van alles maar ook Wendy komt aan bod. De laatste tijd loopt het niet zo lekker tussen Babette en Wendy. Babette verteld dat ze een verschillende mening is. Ik ben een beetje teleurgesteld in haar. Als wij haar vriendinnen zijn en zij slaapt bij Jasper in bed en ik zeg van ik snap dat je er behoefte aan hebt. Een dag later vraag ik het en durf je het niet eens tegen mij te zeggen. En later verteld Marciano dat Wendy gezegd heeft dat ze even zijn ding heeft laten doen. Toen ze dat niet tegen mij zei had ik echt kan ik jou nog wel vertrouwen? Dat heeft me een beetje teleurgesteld, en toen ging ze heel erg met Mirthe. Ik vond het eigenlijk prima, ik zei ook al tegen Marciano ik weet niet of ik haar kan vertrouwen. En toen kwam die gekke opmerking van ja je gunt het mij toch meer als jezelf? Dat soort gekke dingen… Ze doet ook gespannen merkt Zoë op. Ik denk dan ook waar het vandaan komt gaat Babette verder. Dan geef ik haar een fles en kijkt ze me aan alsof ze water ziet branden. De manier waarop het gaat, ik vind het gewoon… Heb ik me dan zo erg vergist? Ze kwam gisteren ook heb je gehuild waarop ze zei nee ik heb het warm. Zoë is van mening dat Jeffrey haar nu een beetje hier houdt. Babette was dat ook al opgevallen, ze accepteert nu ook veel van hem. Ze is ook echt heel lief benadrukt ze. Ik heb wel iets van moet ik het bespreken maar het is mijn moraal. Ik kan dat misschien niet van haar verwachten. Ik vind haar echt een leuke meid maar je moet niet liegen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 3.9]

Laat een reactie achter