Home » De deelnemers oefenen met het record kerstman pak aantrekken

De deelnemers oefenen met het record kerstman pak aantrekken

Vandaag is er een kerstmannen kostuum binnen gekomen. Dit kan gebruikt worden voor een recordpoging die de deelnemers elke maand moeten doen. Zoë brengt Eunice op de hoogte en ze is er blij mee.

Het duurt dan ook niet lang voordat er geoefend gaat worden. Eunice heeft de volgorde waarin het pak aan moet: broek, jas, laarzen, riem, handschoenen, baart en muts. Het pak moet onder de 28 seconden aan zijn. Isaac doet een poging.  Hij doet het binnen 35 seconden. Het is niet zo makkelijk als dat het lijkt. De rits van de jas gaat best moeilijk. Ook Jasper doet een poging, hij weet het pak binnen 39 seconden te doen. Bern weet het kerstman pak in 39.81 seconden te doen. Het wordt nog een dingetje merkt Janet op. Erik doet ook een poging en doet het in 43 seconden. Dat is niet goed zegt hij. Zo wordt er enige tijd geoefend. De snelste zijn momenteel Marciano met 33 seconden en Wendy en Isaac met 35 seconden. Verder gaat deze vrijdag in een jaar van je leven rustig voorbij. Zo wordt er van het mooie weer genoten, een spelletje gespeeld, gedrumd en muziek gedraaid. Zoë lijkt zich na haar emotionele bui van vanmorgen wat herpakt te hebben. Al zit ze nog niet helemaal lekker in haar vel… Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.2]

Laat een reactie achter