Home » Janet peilt een aantal deelnemers over de managersverkiezing en er gaat 450 euro van de prijzenpot

Janet peilt een aantal deelnemers over de managersverkiezing en er gaat 450 euro van de prijzenpot

Afgelopen avond riep Marciano de groep bij elkaar. Hij wil 450 euro voor de organisatie van een poolparty. Als iedereen er is laat hij weten dat de 24 euro erop zit. Groen is ja en rood is nee. Zoë telt de stemmen en er stemmen 15 mensen voor, Erik stemt tegen. De stelling gaat dus door.

Verder werd er afgelopen avond veel gesproken over de aankomende managersverkiezing, Eunice, Janet en Moraima hebben zich verkiesbaar gesteld en eerder hun speeches gegeven. Janet besluit afgelopen avond een paar mensen te benaderen om te peilen op wie ze stemmen. Zo gaat ze ook met Isaac het gesprek aan. Isaac laat doorschemeren dat hij voor Moraima wil gaan. Ik had jou al lang gewild benadruk Isaac. Maar je hebt het een paar keer gedaan. Als Zoë niet gegaan was was ik gegaan laat Janet weten. Maar ik wilde haar ook een kans geven. Je bent zo prachtig als mens zegt Isaac. Ik gun het je echt van harte, ik had je al lang boven willen zien. Je kent heel de loods en alle hoekjes. Je weet precies hoe en wat. Janet denkt dat als het niet gaat lukken ze volgende maand ook weer gaat. Isaac vindt dat een goed plan, dan moet je zeker volgende maand gaan voegt hij eraan toe. Janet legt uit dat ze alles wel gezien en gedaan heeft, nu val je in een gat en ik wilde de andere kant wel eens zien. Nu weet ik een beetje hoe je erover denkt en het maakt ook niet zoveel uit.

Isaac gaat daarna met Marciano in gesprek die ook in de slaapkamer aanwezig is. Campagne aan het voeren vraagt Marciano. Ja antwoordt Isaac lachend. Ik heb gezegd dat als je het eerder had gedaan ik op je gestemd had. Maar ik ga voor Moraima. Maar dat ik jou daar wil zien, 100 procent. Maar Moraima heeft nu een voorsprong. Nu zitten we net in een andere fase en dat begrijpt ze ook. Ze denkt ook dat Moraima het kan doen en is bang dat Rupert het circus overneemt. Ze ziet ook wel dat Moraima niet gek is en tegengas geeft. Janet komt daarna weer de kamer in en ze vraagt aan Marciano wat hij gaat doen. Ik heb een soort van mijn woord aan Moraima gegeven laat Marciano weten. Janet legt wederom uit waarom ze manager wil worden en denkt dat de keuze voor Moraima speltechnisch is. Ik had er gewoon zin in voegt ze eraan toe en we gaan het beleven. Marciano benadrukt dat hij het haar wel gunt maar anders gaat mijn geloofwaardigheid weg. Janet zegt dat ze nu 5 stemmen heeft en volgens Marciano kan er nog veel gebeuren in een week…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 3.9]

Laat een reactie achter